„Mama are cancer”. Șerban Copoț, devastat de durere. Decizia luată de artist: „Frații mei nu vor fi de acord”

Data publicării:
Serban Copoț, foto Facebook
Descriere foto: Serban Copoț, foto Facebook

Șerban Copoț este devastat de durere, după ce a aflat că mama sa a fost diagnosticată cu cancer. 

Mama artistului i-a ascuns, inițial, faptul că este bolnavă. Recent, prezentatorul tv a aflat de diagnosticul femeii care i-a dat viață, și a decis să facă publică vestea, deși frații săi nu au fost de acord cu acest lucru. 


”Dragilor, de ceva vreme am trait o situație pe care sunt convins că o parte din cei care mă urmariti ați trait-o şi voi. Am aflat că mama are cancer, o boală pe care o ținea ascunsă de o perioadă destul de lungă de timp. Probabil că frații mei nu vor fi de acord cu faptul că am ales să împărtăşesc asta cu voi, însă o fac pentru a vă încuraja să aveți grijă la cei din cercul apropiat”, a transmis Șerban Copoț pe Facebook.

Artistul nu înțelege de ce mama sa i-a ascuns diagnosticul


Profund afectat de situație, artistul privește cu speranță viitorul și spune că mama sa este extrem de puternică și că va ieși cu bine din această cumpănă. 


”Exista mai multe explicații pe care le-am căutat pentru motivul pentru care a dorit să ascundă acest lucru - nu a vrut să ne împovăreze pe noi cu veştile proaste sau groaza de doctori şi spitale în România... nu ştiu, poate amândouă la un loc, însă nu am dorit "să o cert" pentru că nu mai avea sens. Ca să intelegeți, locuieste cu familia in aceeaşi curte, deci nu vorbim de o persoană care era vizitata rar sau sunată din când în când. Stoicismul cu care şi-a dus boala pe picioare poate fi admirată acum, când a trecut prin operație, însă atunci când am aflat ne-a şocat pe toți. Ea este o femeie foarte puternică, un intelectual cu voință de fier şi dragoste (nu frică) de Dumnezeu care a crescut 4 copii pentru care s-a jertfit constant, însă oroarea față de spital a fost cea care, bănuiesc eu, a atârnat in decizia ei de a ține ascunsă boala. Până la urmă, spitalul a fost salvarea şi s-a dovedit că, oamenii valoroşi şi cu inimă mare sunt şi acolo unde îi era ei groază să ajungă”, a adăugat prezentatorul TV.

A trecut deja de prima operație

 

”Cert este că a trecut prin operație, este bine acum şi vă mărturisesc cu mâna pe inimă că a fost teribil de grea perioada asta pentru întreaga familie. În acelasi timp am redescoperit dragostea şi grija prietenilor care ne-au susținut toată această perioadă. O parte din drum a fost incheiată şi acum pornim pe drumul lung şi anevoios al tratamentului. Aveți grijă de cei dragi vouă şi încurajați-i să vă spună lucruri de genul ăsta. Multă sănătate!”, a spus Șerban Copoț.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel