Mama Andreei Tonciu, previziune sumbră despre Survivor: „Cred că o vor propune spre eliminare”

Maria Tonciu, mama Andreei Tonciu, captură video PRO TV
Descriere foto: Maria Tonciu, mama Andreei Tonciu, captură video PRO TV

Andreea Tonciu se luptă pentru a rămâne în competiția Survivor. Acasă, mama vedetei își face griji. 

Andreea Tonciu a trecut prin clipe grele în ediția de duminică, 23 ianuarie a competiției Survivor. Vedeta s-a simțit foarte rău și a avut nevoie de intervenția medicilor. Aceasta a leșinat la venirea echipajului medical și a fost transportată cu ajutorul unei tărgi. 


Deoarece Andreea Tonciu nu putea comunica cu medicii, aceștia au decis să o transporte la spital pentru mai multe investigații. Încă nu s-a aflat de la ce s-a datorat starea de rău a vedetei, dar prezentatorul emisiunii a anunțat că aceasta nu va mai participa la jocurile următoare. 

Andreea Tonciu spune că nu se poate odihni noaptea din cauza grijilor care o apasă, mai ales că este departe de familie și de fetița ei. Vedeta a mărturisit că aceste probleme de sănătate s-ar putea datora lipsei de odihnă.


„Eu de când sunt în acest concurs nu am dormit nicio noapte..Cel mai greu îmi este noaptea când ceilalți dorm și eu nu pot. Mă gândesc la fetița mea, la tot ce e acasă”, a spus Andreea Tonciu printre lacrimi, după ce a revenit în competiție.


Andreea Tonciu a acuzat o stare de rău și în ediția trecută a competiției Survivor. Aceasta spune că zborul spre Republica Dominicană i-a cauzat mult. 


„Simt că mi se taie respirația. Mi s-a infundat urechea rău de tot", spunea atunci Andreea Tonciu, întinsă pe jos din cauza stării de rău. 

Ce spune mama Andreei Tonciu despre competiția Survivor


Mama Andreei Tonciu a fost invitată în platoul emisiunii La Măruță, de la PRO TV, unde a vorbit despre cum vede ea lucrurile de acasă, ca mamă, în condițiile în care fiica ei a suferit o accidentare. 


“Cred că e un dor imens de fata ei, Rebeca. Dacă Andreea ar putea să o vadă pe fetiță cum reacționează la tot ce se difuzează despre ea în emisiune, cred că n-ar mai sta nicio secundă acolo. Copilul este traumatizat de ceea ce vede. Plânge non-stop când vede că mama ei pierde, are niște emoții fantastice. Suntem efectiv șocați de recția copilului. (…) Când a văzut că mami e pe targă, micuța de ea chiar a trait o mare trauma”, a declarat Maria Tonciu la PRO TV.

 

Întrebată dacă ea crede că Andreea ar puteafi propusă pentru eliminare pentru că Andreea nu s-a putut adapta, Maria Tonciu a răspuns: “Nu cred că nu s-a adaptat... Cred că o vor propune spre eliminare din punct de vedere medical. E o traumă pentru ea faptul că n-a dormit de atâtea nopți, că nu mănâncă... Soțul ei, Daniel e șocat de ce trăiește ea acolo”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 24 ian 2022, 21:06 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience