Mălina Avasiloaie și Dr. Alin Gabor ajung, în acest weekend, în fața altarului. Ce rochie va purta frumoasa artistă: „Prințesele sunt în povești”

Se spune despre ei că sunt cei mai frumoși îndrăgostiți din România. Mălina Avasiloaie, una dintre artistele momentului, și Alin Gabor, stomatolog extrem de respectat și căutat, își unesc destinele și în fața lui Dumnezeu, după ce iubirea le-a fost binecuvântată cu venirea pe lume a micuțului Zian.


Nunta va avea loc în acest weekend, într-un cadru de vis, iar mirii se așteaptă ca petrecerea să rupă pingele și să țină pulsul invitaților la ritm de cardio absolut. Cel mai probabil va fi așa pentru că amfitrionii evenimentului vor fi artiștii de la Prestige Orchestra. Evenimentul va fi organizat în Snagov, într-un loc superb, cumva în mijlocul naturii, iar mirii se așteaptă să le fie alături în jur de 400 de invitați.

„Important este să fie oameni apropiați alături de noi pentru că am dat invitațiile celor dragi și ne dorim să le onoreze cât mai multă lume ca să iasă o petrecere pe cinste. Pe listă sunt în jur de 600, dar pentru că Alin este din Hunedoara, iar eu din Bacău, și mai avem prieteni și prin străinătate nu știm câți o să reușească să ajungă la București. Oricum, eu zic că undeva în jur de 400-450 de persoane, cam asta este și capacitatea sălii, deci cumva trebuie să ne încadrăm în numărul ăsta. Rochia de mireasă are un model conceput fix pentru mine. Am ales modelul sirenă pentru că se pliază mai mult pe firea mea, pe personalitatea mea. Prințesele sunt în povești, eu îmi doresc să fie o rochie cât decât comodă, dar spectaculoasă și cred că modelul ăsta de sirenă este pentru mine.”, declară viitoarea mireasă.

„Am pregătit dansul mirilor, am pregătit totul până la ultimul detaliu și, da, recunosc, am mari emoții, dar nu emoții care să țină de evenimentul în sine pentru că este totul pregătit la punct și virgulă, am emoții date de situație, de faptul că, iată-ne, după 3 ani devenim o familie în adevăratul sens al cuvântului, o familie binecuvântată cu un puști absolut fabulos.”, a declarat Alin Gabor, cel despre care se spune că este cel mai frumos medic stomatolog din România.Despre look-ul domnului ei vorbește și artista care recunoaște că, în primul rând, la el a atras-o felul în care arată.

"Chiar dacă sună superficial, aspectul lui fizic m-a atras. Îl știam de pe rețelele de socializare, îl aveam în listă, știam că este doctor și imediat știu că le-am zis prietenelor mele: "Uite-l pe domnul doctor de pe Instagram", eram singura care îl știam. Am avut noroc, pentru că sora mea, dar și Nicole Cherry, care erau cu mine în seara aia, au pus foarte mare presiune și m-au îndemnat să las frâu liber sentimentelor și să nu mai fiu orgolioasă, pentru că în perioada respectivă eram foarte ghidată de partea rațională și nu mi-aș mai fi dorit să sufăr și să fiu dezamăgită.", a declarat ea.

Mălina Avasiloaie și Alin Gabor s-au cunoscut în urmă cu 3 ani, la mare, a fost dragoste la prima vedere și de atunci nu s-au mai despărțit.„Ne-am cunoscut la malul mării, în luna august, anul trecut. A fost totul foarte spontan. Întâmplarea face că nici eu, nici Alin nu ar fi trebuit să ajungem în seara aia acolo, pentru că prietenii lui s-au organizat înainte cu o seară de a merge la eveniment și și-au făcut rost de bilete, iar eu abia ce fusesem cu o săptămână înainte tot la o petrecere la mare. A fost dragoste la prima vedere din partea amândurora. Am așteptat să facă el primul pas, bineînțeles, iar după tot felul de schimburi de priviri, și-a făcut curaj Alin și a venit la mine, am dansat și din clipa aia nu ne-am mai despărțit toată seara.", povestea Mălina Avasiloaie, în urmă cu ceva timp.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 06 iul 2023, 13:51 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience