Majda și-a găsit tatăl după 25 de ani. Cum a decurs revederea dintre cei doi: „Toate au un curs al vieții”

Majda Aboulumosha, foto Instagram
Descriere foto: Majda Aboulumosha, foto Instagram

Majda este una dintre cele mai îdrăgite vedete din România. Aceasta a avut și perioade mai grele în viața ei, iar după 25 de ani a putut spune că și-a cunoscut tatăl.

Majda Aboulumosha a avut parte de o întâlnire extraordinară cu tatăl său după o perioadă de 25 de ani în care credea că acesta era mort! Această dezvăluire emoționantă a fost făcută chiar de vedetă într-un interviu. Deși tatăl ei a abandonat-o când avea doar un an, Majda nu l-a judecat niciodată și a fost mulțumită să-l găsească în cele din urmă după o viață de căutări. În plus, această întâlnire i-a adus și descoperirea că mai are șapte frați, ceea ce a fost o surpriză extraordinară pentru ea.

Nu este supărată pe tatăl său că a abandonat-o

Majda exprimă o perspectivă înțeleaptă asupra situației sale, evitând cuvântul "abandonată" și înlocuindu-l cu "a plecat". Aceasta denotă că nu s-a concentrat pe victimizare, ci pe dorința de a-și cunoaște părintele și de a completa puzzle-ul vieții sale. Mesajul transmite o puternică determinare de a-și îndeplini visul, chiar și atunci când mulți au spus că nu mai este posibil. Experiența ei de suferință și căutare individuală, în tăcere, subliniază puterea și rezistența sa interioară.

„De noi depinde cum dirijăm. Nu cred că am folosit niciodată termenul: sunt abandonată! Am spus că a plecat. Asta înseamnă că a fost alegerea lui, doar că în inima mea mereu mi-am dorit să-i strâng mâna, să văd cine mi-a dat viață, fără să judec, doar ca să apară piesa din puzzle-ul meu incomplet. Nu am încetat niciodată să cred în visul meu, chiar și atunci când mi-au spus că nu mai e în viață. Am suferit, după care l-am căutat tot singură, în tăcere. Am bătut la ușa Ambasadei Libiei și am spus că, dacă vreodată se aude ceva despre tatăl meu, eu îmi doresc să-l cunosc, iar telefonul a apărut la scurt timp. Am primit un telefon de la un coleg de facultate care fusese cu tata. Povestea e lungă și mie nu-mi place să plictisesc. Pe scurt: mi-am îmbrățișat tatăl după 25 de ani, mi-am îmbrățișat visul și nu am încetat niciodată să cred. Nu am judecat și i-am mulțumit Lui Dumnezeu că mi-a fost alături.”, a spus vedeta, pentru Viva.

A avut sprijinul familiei

Majda subliniază faptul că în copilărie nu înțelegem întotdeauna tot ce se întâmplă și că pot apărea traume. Cu toate acestea, este important să învățăm să acceptăm și să eliberăm anumite dureri. Vedeta își exprimă recunoștința față de mama sa, care a fost întotdeauna acolo pentru ea și i-a oferit tot iubirea din lume. Familia a făcut-o să se simtă specială și i-a reamintit să nu uite să zâmbească. Majda este percepută de cei din jur ca fiind optimistă și are dorința de a oferi bucurie celor din jurul său. Ea rezumă importanța acceptării durerilor și transmiterii de bucurie în jurul nostru.

„Când ești mic, nu înțelegi tot ce se întâmplă și se pot instala tot felul de traume, trebuie doar să înveți să-ți îmbrățișezi anumite dureri și să le lași să plece. Totul se întâmplă cu un scop, iar eu am avut-o pe mami, care mi-a fost tot și mi-a oferit toată iubirea din lume. Familia m-a făcut să mă simt specială și mi-a amintit să nu uit să zâmbesc. Oamenii din jurul meu mă văd optimistă, și asta simt mereu să fac: să dăruiesc în jurul meu bucurie.”,a  mai spus vedeta.

Când era mică își dorea familia unită

Vedeta vorbește despre o experiență emoționantă petrecută în timpul sărbătorilor de Crăciun. Ea își amintește cum, în copilărie, îi scria lui Moș Crăciun că își dorește să ia masa de Crăciun alături de familie și nu se concentra pe cadouri. După 25 de ani, reușește să ia masa de Crăciun cu familia și mama ei este alături de ea, chiar dacă a trecut prin momente dificile în trecut. Protagonista simțea o mare emoție în acea clipă și o consideră pe mama sa un erou. Ea învață mereu de la mamă și își amintește să se bucure de lucrurile mici și să fie ea însăși, chiar și în zilele mai puțin bune.

„M-am dus la aeroport însoțită de mama mea, fix la două zile după Crăciun. Știi… când eram eu mică, tot timpul îi scriam lui Moș Crăciun că vreau să iau masa cu familia mea, că nu vreau cadouri. Am luat masa de Crăciun cu familia mea după 25 de ani, dar măcar am luat-o, iar mami a fost acolo, lângă mine, cu toate că sigur nu i-a fost ușor, pentru că și-a amintit de vremurile când a rămas cu mine în brațe și trebuia să înceapă o nouă viață. Ce-am simțit?! Multă emoție, care nu poate fi descrisă în cuvinte. Mami este eroul meu! Mi-a fost alături în toate momentele importante, iar de câte ori am avut nevoie de ea, a lăsat tot și a venit alături de mine. Învăț de la ea mereu, mai ales că mă simte tot timpul. Cea mai importantă lecție: să nu uit să fiu eu! Să mă bucur de lucrurile mici! Să mă dau cu ruj roșu când am o zi mai puțin bună.”, a mai spus Majda, conform sursei precizate.

Cum este relația cu tatăl său acum

Întrebată cum este relația cu tatăl său, vedeta a dat un răspuns categoric.

„Normală. Toate au un curs al vieții. Am șapte frați pe care încă nu i-am cunoscut. Nu i-am reproșat nimic și nici nu o să o fac. Timpul care a trecut a rămas în urmă, nu merge înainte. Trebuie să te bucuri de prezent.”, a încheiat vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 07 iul 2023, 15:53 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience