Majda rupe tăcerea despre Survivor România. Ce nu s-a văzut la TV: „E greu să rămâi om în junglă”

Data publicării:
Majda Aboulumosha, captură foto Kanal D
Descriere foto: Majda Aboulumosha, captură foto Kanal D

Majda a făcut dezvăluiri incredibile despre viața din competiția Survivor România. 

Majda a fost invitată în emisiunea „Ștafeta mixtă”, unde a povestit despre participarea la competiția Survivor. Vedeta spune că i-a fost extrem de greu fără fiica ei și că ar fi plecat imediat acasă dacă cea mică i-ar fi cerut asta. 

 

„I-am spus că dacă nu mai poate, să mă anunțe în vreun fel și voi face tot posibilul să mă întorc la ea. I-am simțit susținerea pe tot parcursul traseelor, pentru că simțeam energia ei. Am simțit-o foarte aproape, dar recunosc, ușor nu a fost. Nu ai posibilitatea să știi dacă e bine.


De asemenea, vedeta a vorbit despre Elena, care i-a fost colegă și la un post de televiziune. Majda este de părere că Elena are prea multă încredere în propriile forțe și că ar trebui să se mai tempereze. 

 


„Cu Elena am fost colege și știu cât de mult își dorește să câștige și mereu îi spuneam să își ia o marjă... În viață trebuie să dai totul, dar să nu-i dezamăgești pe ceilalți. S-ar putea să te vezi sus și să cazi, iar căderea va fi ciudățică.

Toți își doresc să stea cât mai mult, să dovedească și să ajungă în finală. Toți se văd câștigătorii Survivor 2021. 

Elena a spus-o în toate testimonialele. Și mi se pare de admirat că luptă cu toate armele ei, dar mi-e greu să cred că nu îți e teamă până și de colegul tău. Pe mine mă afecta când exista o tensiune.

E greu să rămâi om în junglă, să îți găsești coloana vertebrală. Sunt dereglări și astea te fac altfel, te pot înrăi. 

Nu pot să îi găsesc scuză. Eu mereu i-am spus unde greșește. Sunt momente în care nici el nu și-ar fi dorit să audă ce i-a spus el Elenei. Fiecare are nevoie de o îmbrățișare. Eu mai făceam un joc seara, înainte de culcare. Îmi aduc aminte de seara când ne pregăteam de somn și fiecare spunea ce l-a supărat cel mai tare și ce l-a bucurat cel mai tare. Nu aș vrea să greșesc și mi-aș dori foarte mult să se dea ce s-a vorbit. Era o discuție foarte interesantă. De familie, de dorul de casă”, a mai spus Majda pentru WOWbiz.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel