Majda Aboulumosha, victima unui atac rasist: „Am simțit că m-am întors în copilărie, doar că de data aceasta eu îmi țineam copilul de mână”

Data actualizării: | Data publicării:
Majda Aboulumosha, foto Instagram
Descriere foto: Majda Aboulumosha, foto Instagram

Majda Aboulumosha a vorbit despre un moment neplăcut pe care l-a trăit într-un supermarket, în timp ce făcea cumpărăturile alături de fiica sa în vârstă de 4 ani. 

Majda Aboulumosha este una dintre vedetele care te cuceresc de la prima vedere. Este frumoasă, mereu zâmbitoare și veselă. În spatele zâmbetului pe care îl afișează, fosta asistentă TV are o poveste de viață inpresionană și, pe alocuri, dureroasă. 

A fost abdonată de tatăl ei, originar din Libia, când avea 1 an. Mama vedetei și-a refăcut viața mai apoi și a reușit să construiască un cămin plin de iubire pentru Majda. Copilăria nu avea să fie însă una ușoară pentru ea. Vedeta povestește că s-a întâmplat de multe ori să aibă parte de critici și glume din partea colegilor, pe motiv că pielea ei era diferită de a lor. 

„Am avut multe zile în care mă retrăgeam și plângeam, că mă simțeam dată la o parte, dar am avut norocul să cresc într-o familie cu principii sănătoase și cu iubire”, a povestit vedeta într-un interviu pentru blogul Doiniței Oancea. 

Deși acele momente au fost dureroase pentru ea, Majda a preferat să nu pună la suflet și să nu se supere pe oamenii care au fost răutăcioși cu ea. 

Ajunsă adult, vedeta este și ea mamă la rândul ei și a ajuns să retrăiască traumele copilăriei sale, prin ochii fetiței. 


Când am ajuns să fiu mamă, m-am temut un pic pentru copilul meu, m-am gândit să nu treacă și ea prin ce-am trecut eu, după care mi-am zis că eu sunt o fire foarte optimistă și am ales să nu fiu victimă și să nu fac tragedie din nimic, așa că o să-i fiu alături cu toate informațiile necesare și dragostea cu care am fost și eu crescută.

Am avut parte de un episod care mi-a rămas întipărit în memorie.

Jacqueline avea cam 4 ani, eram în supermarket și alerga, momentul în care un domn s-a exprimat așa:

– Ia-ți, “cioară”, copilul de aici!


Nu am știut ce să-i răspund și de cele mai multe ori nu duc lipsă de cuvinte, dar am simțit că m-am întors în copilărie, doar că de data aceasta eu îmi țineam copilul de mână”, a mai spus Majda pentru doinitaoancea.ro

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Majda (@majdaaboulumosha)


Mai mult, vedeta spune că a preferat să nu reacționeze în vre-un fel în fața răutății acelui bărbat și să îi dea o lecție de bunătate copilei. 

 

CITEȘTE ȘI: Majda Aboulumosha pleacă la luptă, în junglă: „Îmi vor lipsi multe lucruri, dar mai ales familia”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel