Majda Aboulumosha, schimbare MAJORĂ: „Un nou drum mă așteaptă”

Data publicării:

Majda Aboulumosha a anunțat că se desparte de Antena Stars. 

Vedeta și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că nu va mai face parte din echipa de prezentatori de la matinalul Antena Stars. 


„Dragii mei, am primit atâtea întrebări de la voi încât țin să vă anunț că am încheiat un nou capitol!! Au fost 2 ani cu 2 proiecte pline de emoție, în care mi-am pus sufletul și v-am simțit mereu aproape.

Mulțumesc, Antena Stars pentru toți oamenii pe care i-am întâlnit, pentru fiecare lecție primita și emoție simțită.


Mulțumesc întregii echipe cu care am colaborat și pentru fiecare zâmbet pe care l-am primit. Să știți că ceea ce vedeți voi pe TV este rezultatul a multor oameni ( cameramani, makeup artiști, doamnele care au grija să fie totul dezinfectat și tu să ai tot confortul, producători, reporteri, o mulțime de oameni care de multe ori nu se văd și ei merita toate aplauzele).Vă doresc să aveți oameni care să creadă în voi așa cum am avut eu și parte de susținere necondiționată. Întotdeauna o parte din mine o să rămână în locurile unde am pus suflet, așa că ne revedem cu mare drag de fiecare data. Un nou drum mă așteaptă, iar eu sunt pregătită să vă ofer întotdeauna emoție și iubire.

Vă îmbrățișez și vă mulțumesc!”, a transmis Majda.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel