Majda Aboulumosha a leșinat în timpul unei probe la Survivor. Medicii i-au interzis să mai continue

Data publicării:
Majda Aboulumosha, foto Instagram
Descriere foto: Majda Aboulumosha, foto Instagram

Majda Aboulumosha a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a leșinat în timpul unei probe din jungla Dominicană. 

Aseară, Majda Aboulumosha a avut parte de momente de panică. Vedeta s-a simțit extrem de rău și, deși starea de sănătate era deteriorată, ea a încercat să continue concursul și să aducă puncte echipei sale.

Pe fondul oboselii, al lipsei de hrană și al stresului, frumoasa Majda a leșinat iar colegii au cărat-o pe brațe.  Medicii i-au interzis să mai continue proba. 

”Mă doare foarte tare stomacul și îmi vine să vomit, dar nu am ce să fac. N-am cum, că cedez punctul după. (…) Am vomitat un pic mai devreme și sunt foarte amețită, dar eu intru. Dar am vomitat doar apă așa și ușor galben. Suc gastric? Nu știu, mă doare rău de tot aici (n.r stomacul)”, a spus Majda.


Colegii artistei au povestit că aceasta se simțea rău cu o seară înaintea probei și că mai mereu ea mânca foarte puțin, pentru a le lăsa hrana coechipierilor. 

 

Majda participă la Survivor în echipa Faimoșilor, alături de Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan. Din echipa mai fac parte Amna, Roxana Nemes, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Simona Hapciuc și Georgiana Lupu.


Ce spunea Majda înainte de concurs

 

“Întotdeauna m-am gândit că totul se întâmplă cu un scop în viață, iar acum simt că scopul meu e să dau tot ce e mai bun. Sunt o fire puternică și consider că o să-mi depășesc limitele și o să descopăr foarte multe lucruri.

Îmi place să lucrez în echipa și simt că o să luptăm împreună să fie bine. Sper din suflet că emoția că pe care o simt să ajungă la inimile celor ce ne vor urmări”,spune Majda Aboulumosha despre Survivor România.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel