Maia Morgenstern, Rodica Mandache, Doinița Oancea și Nea Marin, roast pentru Carmen Tănase: „O actriță uluitoare care a jucat câteva roluri de un succes comic extraordinar”

Data publicării:
Maia Morgenstern, Rodica Mandache, Doinița Oancea și Nea Marin, roast pentru Carmen Tănase
Descriere foto: Maia Morgenstern, Rodica Mandache, Doinița Oancea și Nea Marin, roast pentru Carmen Tănase

Carmen Tănase, cea de-a patra jurată a următoarei ediții iUmor, nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii. 

Actrița Carmen Tănase continuă șirul juraților-surpriză ai celui de-al doisprezecelea sezon iUmor, și în această duminică, de la 20.00, va analiza alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo numerele concurenților de pe scena umorului.

„Acum am ocazia să îmi îndeplinesc una dintre dorințele profesionale: să fac parte dintr-un juriu. Vreau să mă simt bine și mi-ar plăcea să văd numere cât mai haioase, care să mă facă să râd natural. Nu voi juriza dur, pentru că în general am o abordare prietenoasă și consider că munca din spatele numărului merită punctată. Orice om care urcă pe scena iUmor face un efort să aibă un număr cât mai bun, iar asta va reprezenta deja un punct la nota finală”, a spus cea de-a patra jurată iUmor din această duminică.

 

În această seară, de la 20.00, Carmen Tănase va trece prin bine cunoscutul proces al juratului-surpriză: roast-ul iUmor. Maia Morgenstern, Rodica Mandache, Doinița Oancea și Nea Marin vor păși pe covorul roșu pentru a glumi pe seama noii jurate ce s-a alăturat Deliei, lui Mihai Bendeac și Cheloo.

 „Carmen Tănase este prietena mea și mă mândresc cu această prietenie”, a dezvăluit Maia Morgenstern.

„Am venit special pentru Carmen. Ne cunoaștem de 30 de ani și o iubesc ca pe o soră”, au fost cuvintele cu care Nea Marin şi-a început momentul pe scena iUmor. 

Prietenă bună cu cea de-a patra jurată iUmor, Rodica Mandache a declarat: „Carmen este o persoană atât de specială și un om cu suflet bun, o actriță uluitoare care a jucat câteva roluri de un succes comic extraordinar”. 
Telespectatorii pot vedea cele patru roast-uri, dar și reacțiile juratei Carmen Tănase, astăzi, de la 20.00, la Antena 1.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel