Maia Morgenstern, povestea fiicei BOLNAVE de dor. Reacția lui Mel Gibson. "A dat mâna cu moartea! N-am să mi-o iert!"

Data publicării:
Maia Morgenstern, sursa foto Instagram
Descriere foto: Maia Morgenstern, sursa foto Instagram

Maia Morgenstern a vorbit despre unul dintre cele mai dificile momente din viața ei.

Maia Morgenstern este una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste din România și este mama a trei copii: Tudor Istodor, Cabiria Morgenstern și Isadora Băltățeanu. 

Invitată în podcast-ul lui Mihai Morar, "Fain și Simplu", Maia Morgenstern a vorbit despre momentul când cea de-a doua fiică ai ei, Cabiria, s-a îmbolnăvit de dorul actriței, plecată la filmări în străinătate pentru filmul "Patimile lui Hristos".

"O sunam pe doctoriță și am întrebat-o ce boală are, e internată? Și mi-a spus: S-a îmbolnăvit de dor! A dat mâna cu moartea!

O doctoriță, un om teribil, fără panică, nu se repezea cu medicamente, cu injecții, cu intervenții, cu iubirea de mamă... dar mi-a zis: Acum e rău! Acum a trebuit internată. N-am să mi-o iert pe asta, n-ai cum să ți-o ierți chiar dacă facem greșeli, facem și am sacul plin.

Și m-a văzut Mel Gibson a doua zi... aveam teletext-ul pe frunte: Cabiria e în spital! Și mi-a spus: Bine, pleci! Astăzi pleci!", a povestit Maia Morgenstern. 

Actrița a povestit momentul în care, deși aveau foarte mult de filmat și timpul era scurt și bine gândit pentru fiecare scenă, Mel Gibson a trimis-o acasă să-și vadă fiica, potrivit DC News.

"Erau zilele scurte și era timpul împărțit pe fracțiuni de secundă și mi-a spus să plec. Am ajuns acasă și am luat-o cu mine și nu a mai avut nimic, dar stătea pe platou cu mine. A avut grijă să aibă pe cineva care s-o îngrijească, să aibă alături în momentul în care copilul avea zile bune și zile proaste, primeam timp să fiu lângă ea", a mai spus actrița. 

 

Citește continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel