„Mai ținem de bani, dar când ești foarte sărac nu se poate”. Cristina Deleanu și Eugen Cristea, eforturi mari după pensionare. Din ce trăiesc cei doi actori

Data actualizării: | Data publicării:

Cristina Deleanu și Eugen Cristea de iubesc de 40 de ani. Cei doi au trecut împreună prin bune și prin rele, însă au reușit întotdeauna să cadă în picioare. 

Ultimii ani au fost deosebit de dificili pentru cei doi actori. Problemele financiare și cele de sănătatea spunându-și cuvântul în viața lor. Eugen Cristea are 71 de ani, iar soția ta 82, fiind o diferență de 11 ani între ei. 

A intrat în comă diabetică și în depresie

În anul 2017, Eugen Cristea a suferit un accident vascular, despre care spune că l-a împins spre un stil de viață sănătos. În pandemie, însă, sănătatea actorului a fost din nou în pericol. Acesta a povestit cum a ajuns în comă diabetică și în depresie.


„Au fost două până acum, infarctul și atacul cerebral. Ele m-au marcat dar un singur lucru m-a deranjat, faptul că sunt încercări date de Dumnezeu. Nu pedepsești un om care chiar duce un regim de viață sănătos. Eu mi-am revenit rapid mai ales după atacul cerebral, seara deja umblam prin saloane.

Am scapăt de covid, cred că am făcut o formă mai ușoară, și cred că m-am îmbolnăvit de frică și atunci a fost un moment în care m-am blocat. 8 zile nu am vrut să mănânc și să mai iau medicamente așa că am intrat în comă diabetică și în depresie”, a declarat Eugen Cristea pentru Fanatik.

După ce a scăpat de coma diabetică, actorul s-a cufundat într-o depresie puternică. El spune că a reușit să treacă peste perioada neagră cu ajutorul credinței.


Din ce trăiesc Eugen Cristea și Cristina Deleanu după ce actorul a renunțat la teatru

În urmă cu câteva luni, Eugen Cristea și-a anunțat retragerea din teatru printr-o postare pe Facebook.


„Plin de dezamăgiri, vă anunț, după o judicioasă analiză, că mă retrag din viața artistică. Dezamăgit de două firme de dublaje de desene animate (aruncat la gunoi după 16 ani de colaborare neîntreruptă), dezamăgit de un coleg actor-regizor pe care l-am ajutat în trei spectacole, în roluri nesemnificative, dezamăgit de directorii TNB, care nu m-au distribuit nici măcar în vreun spectacol-lectură, dezamăgit de nenumărate castinguri date inutil, dezamăgit de cel mai bun prieten care m-a eliminat dintr-o colaborare de peste opt ani la o revistă de succes, dezamăgit de gașcă de la radio, după o colaborare începută din anul 1961, gașcă ce m-a trecut pe lista neagră, dezamăgit de un interpret cu care colaborăm de peste șase ani…

E prea mult pentru un singur om care nu a făcut rău nimănui. Niciodată. Nu-mi doresc o nouă internare pentru depresie. Așa că urez cele bune prietenilor (puțini) și dușmanilor (mulți). Sănătate!”, a scris Eugen Cristea pe pagina lui de socializare.


Cum își gestionează banii din pensie

Deși nu se plâng de veniturile lor, Cristina deleanu și Eugen Cristea au mare grijă la cheltuieli. Recent, actrița a dezvăluit că strâng bani câțiva ani ca să meargă într-un concediu. 

”Nu contează cât am pensia, am din ce trăi. Eu și soțul meu, actorul Eugen Cristea, nu am fost niște oameni care să cheltuiască. N-am risipit banii decât pe călătorii. Nu avem vapor sau case cu piscină. Din seria ‘Liceenii’ primesc drepturi de autor în jur de 1.000 de lei anual, de la CREDIDAM, uneori îi mai las acolo ca să se strângă pe o perioadă mai lungă.

Din ei îmi iau cărți și mai mergem într-o vacanță. Vara asta, după trei ani, am reușit să ieșim și noi o săptămână în Grecia. Mai ținem de bani, dar când ești foarte sărac nu se poate, din ce să pui deoparte?”, a declarat Cristina Deleanu în urmă cu ceva vreme pentru ego.ro,

 

Motivul pentru care nu au devenit părinți

 

”Nu s-a legat, nu s-a pus problema. E partial un regret. Intalnirea noastra a avut loc mai tarziu. Eu nu am prea dorit sau nu s-a ivit. Eu de 58 de ani nu am concediu, am muncit foarte mult. M-am gandit de foarte multe ori. Eu am foarte multi prieteni tineri si am lasat ceva acestor tineri. Ei isi doresc sa ma intrebe ce si cum sau sa le propun eu niste gandiri, am incercat sa las si am multiplicat astfel persoana noastră”, a spus Cristina Deleanu, în emisiunea La Măruță, de la PRO TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel