„Mai bine mor, mai bine mă ia Dumnezeu”. Alex Velea, după ce a fost întrebat de criza de la 40 de ani: Uneori o terorizez pe nevastă-mea

Data publicării:
Youtube / Te ascult, Ilinca Vandici
Descriere foto: Youtube / Te ascult, Ilinca Vandici

Alex Velea a fost invitatul Ilincăi Vandici în podcastul său „Te Ascult”. Artistul are o frică mare, fiind vorba nu despre bătrânețe în sine, cât de posibilitatea de a deveni o povară pentru ceilalți, în special pentru copiii săi.

Alex Velea a împlinit recent 40 de ani și are o frică mare: posibilitatea de a deveni povară pentru copiii săi. Cu toate acestea, la 40 de ani, de regulă, are loc criza de vârstă mijlocie, cu care mulți dintre bărbații europeni se confruntă: divorțează, investesc în bunuri scumpe sau fac schimbări majore la 180 de grade - nu e cazul lui Alex Velea. Motivul? Antonia, soția sa.

Alex Velea spune despre partenera de viață că „e prea mișto” ca să aibă o astfel de criză de vârstă mijlocie, fiind sigur că nu se va confrunta cu așa ceva niciodată.

Youtube video image

Fiind foarte preocupat de aspectul său fizic, Alex Velea recunoaște că în trecut, prin aspectul meseriei sale, a fost nevoit să aibă un trup impecabil, dar nu acorda prea multă atenție beneficiilor de sănătate corelate cu acest fapt. Acum, el este recunoscător deoarece înaintează în vârstă sănătos și poate „lupta” mai ușor cu provocările trecerii timpului; artistul vrea să facă tot posibilul să nu ajungă o povară pentru cineva.

„Ai făcut 40 de ani. Se zice că este o criză de vârstă în această perioadă a vieții”, spune Ilinca Vandici.


„Am o femeie prea mișto lângă mine, n-am ce criză să am. N-am nevoie de confirmări, știu ce sunt. Nu cred că o să trec prin asta. E o combinație. Munca mea e la vedere și am reușit să mă afișez într-un fel cu abdomenul, cu mușchii și mi-a plăcut să fiu așa, dar la început nu mă gândeam la sănătate, dar știu că acum m-a ajutat ca longevitate și ca ce vrei tu.

Nu cred că mi-am atins apogeul ca aspect fizic, nici ca muzicalitate. Până la 50 de ani vreau... să fiu sănătos, să fiu funcțional. Să nu mă aplec și să mă plâng, e prea devreme.

Încă 10 sau 15 ani vreau să fiu ca în starea de acum, argint viu. N-am nicio problemă cu bătrânețea, doar că e o haină grea. Nu mi-e frică s-o îmbrac, o s-o iau cu demnitate.

Frica de a nu fi funcțional, ca oamenii să-ți poarte grija... nu vreau să fiu o povară pentru cineva în viața asta. Mai bine mor, mai bine mă ia Dumnezeu la el decât să fiu povară pentru copiii mei.

Ei vor fi primi într-un astfel de context, care mă vor ajuta sau îngriji. N-aș vrea să fiu o povară pentru ei. Poate așa mi-au insuflat și părinții mei. 


Eu sunt o persoană independentă, dar uneori o terorizez pe nevastă-mea. O întreb orice, nu știu de ce. Mama îl certa pe tata că era tot așa pisălog. Dar, după ce tata s-a stins, vedeam cât de mult regreta mama inclusiv momentele acestea. Și eu la rândul meu sunt așa cu Antonia. Ca să ne întoarcem la subiect, nu mi-e frică de bătrânețe în afară de acest aspect - că nu vreau să fiu o povară. Continui să fac sport”, spune Alex Velea, în podcastul Ilincăi Vandici.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel