Magda Pălimariu s-a mutat din România: „Mă acomodez cu clima și felul în care trăiesc oamenii în aceste locuri”

Data publicării:

Magda Pălimariu a anunțat că s-a mutat din țară.

Frumoasa Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii Vremea, de la PRO TV, a anunțat că s-a mutat în Norvegia. Prezentatoarea Tv s-a căsătorit, în urmă cu câteva luni, iar acum își dorește să petreacă mai mult timp cu familia. 

“Mi-ați tot scris în ultima perioadă și vreau să vă zic aici, tuturor, că ne vom vedea în continuare și abia aștept să mă reîntâlnesc cu voi! Însă este adevărat că în următoarea perioadă voi fi mai mult plecată din țară, dar știți că rubrica meteo face parte din viața mea și nu o să renunț la întâlnirile cu voi!


Așadar, în următoarea perioadă voi sta mai mult timp în Norvegia, să mă bucur de locurile frumoase de aici, să petrec mai mult timp în țara din care face parte familia mea acum și să mă acomodez cu clima și felul în care trăiesc oamenii în aceste locuri. Va îmbrățișez cu drag pe toți și ne vedem aici și pe Instagram în continuare!”, a scris Magda Pălimariu, pe Facebook.

Cine o înlocuiește la PRO TV

Cu o experiență de 14 ani în televiziune, și 6 în radio, Iulia Pârlea va fi noua prezentatoare a rubricii VREMEA, de la PRO TV. Din această seară, de la ora 19:00, Iulia va prezenta pentru prima dată rubrica, imediat după Știrile PRO TV și Știrile din Sport.

„Sunt emoționată, dar nu pentru că mă aflu în fața camerelor de filmat, ci pentru că am intrat în familia PRO TV. Am descoperit aici o echipă minunată, oameni profesioniști care m-au primit cu multă căldură și cărora vreau să le mulțumesc!”, a declarat Iulia Pârlea.

Iulia va completa echipa deja existentă care a prezentat, în ultimii ani, rubrica VREMEA, de la PRO TV. „Sunt sigură că vom face echipă bună împreună, iar pentru mine, faptul că mă aflu aici, este o împlinire profesională și abia aștept să mă întâlnesc cu publicul PRO”, a adăugat aceasta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel