Magda Pălimariu este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă: „Mai sunt câteva săptămâni până vom face cunoștință cu bebelușul”

Data publicării:
Magda Pălimariu, foto Facebook
Descriere foto: Magda Pălimariu, foto Facebook

Magda Pălimariu este însărcinată în 7 luni. 

Magda Pălimariu a dispărut din spațiul public, în ultimele luni, iar motivul este unul cât se poate de întemeiat. Prezentatoarea rubricii Meteo de la Știrile ProTV este însărcinată în 7 luni. Vedeta s-a căsătorit recent și a ținunt ascuns faptul că este pe cale să devină mamă. 

„Sunt fericită sa împărtășesc cu voi bucuria de a deveni mamă.  Sunt sentimente care nu pot fi descrise în cuvinte, dar începând de azi, am să va țin la curent cu tot ce mi se întâmpla in aceasta perioada, cât de ușor sau de greu mi-a fost pana acum, dar și mai multe poze cu ipostaze în care nu m-ați mai văzut niciodată”, a scris vedeta pen rețelele de socializare.


Vedeta a dezvăluit că este însărcinată în 7 luni și că urmează să nască în prima jumătate a lunii august. Prezentatoarea TV va avea un băiețel care se va naște în zodia Leu, la fel ca ea. 

„Ne-am dorit amândoi foarte tare această sarcină, așa că a fost o bucurie imensă pentru noi. Mă bucur că Dumnezeu ne-a fost alături și ne-a îndeplinit dorința și că, iată, mai sunt câteva săptămâni până vom face cunoștință cu bebelușul”, a declarat Magda Pălimariu pentru Viva.

 

Magda Pălimariu: Nu fac parte din categoria gravidelor care dorm foarte mult în perioada sarcinii

Prezentatoarea TV spune că primele luni de sarcină au fost mai dificile, acesta fiind și motivul pentru care a decis să se retragă din fața reflectoarelor. 

„Am avut o perioadă destul de grea în primele cinci luni de zile, de aceea am și decis să iau această pauză prelungită de la muncă. Stări de greață, vertij, oboseală, dureri – le-am avut pe toate. Și nici nu fac parte din categoria gravidelor care dorm foarte mult în perioada sarcinii. Din contră, dorm destul de puțin, așadar mă simt destul de epuizată zi de zi, cu toate că înțeleg că perioada grea, în care nu mai poți dormi deloc, abia de acum începe. (râde) Dar gândul că în curând o să îmi țin copilașul în brațe și bucuria pe care o am în suflet știind că nu mai e mult până în acel moment îmi dau putere să trec peste toate”, a mai dezvăluit vedeta pentru sursa citată. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Magda Palimariu (@magdapalimariu)

 

Recent, spunea că vrea să se mute în Norvegia

Recent, vedeta a anunțat că s-a mutat în Norvegia. Prezentatoarea Tv s-a căsătorit, în urmă cu câteva luni, iar acum își dorește să petreacă mai mult timp cu familia. 

“Mi-ați tot scris în ultima perioadă și vreau să vă zic aici, tuturor, că ne vom vedea în continuare și abia aștept să mă reîntâlnesc cu voi! Însă este adevărat că în următoarea perioadă voi fi mai mult plecată din țară, dar știți că rubrica meteo face parte din viața mea și nu o să renunț la întâlnirile cu voi!


Așadar, în următoarea perioadă voi sta mai mult timp în Norvegia, să mă bucur de locurile frumoase de aici, să petrec mai mult timp în țara din care face parte familia mea acum și să mă acomodez cu clima și felul în care trăiesc oamenii în aceste locuri. Va îmbrățișez cu drag pe toți și ne vedem aici și pe Instagram în continuare!”, a scris Magda Pălimariu, pe Facebook.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel