Magda Ciumac reaprinde războiul cu Tolea. „Nu și-a căutat copilul și nu l-a ajutat cu absolut nimic”

Data actualizării: | Data publicării:
Magda Ciumac, foto Facebook
Descriere foto: Magda Ciumac, foto Facebook

Magda Ciumac lovește din nou în Tolea. Fosta soție a luptătorului își crește singură băiatul și spune că tatăl copilului nu i-a ajutat niciodată, ba mai mult decât atât, nici nu a vrut să își vadă propriul copil.

În urmă cu peste un deceniu, telenovela Tolea-Magda Ciumac ținea telespectatorii cu sufletul la gură. Între timp, cei doi s-au despărțit definitiv, iar Magda a rămas să îl crească singură pe Alexander, rodul iubirii dintre ea și luptător. Fosta vedetă OTV rupe acum tăcerea și spune că fostul soț nu a ajutat-o niciodată cu nimic în creșterea copilului. 


„Despre Tolea ce să zic? El nu a plătit niciodată nimic copilului, nici nu vrem nimic de la el, nici nu îi vrem răul, indiferent unde se află. Am înțeles că acum are niște probleme cu legea, ca de obicei, nu este o noutate, eu vreau să știu doar că este bine, pentru că până la urmă este tatăl copilului, indiferent că nu și-a căutat copilul sau că nu l-a ajutat cu absolut nimic, când spun nimic, mă refer că nici măcar cu o bomboană nu a primit copilul de el, dar nu asta contează în viață.”, a declarat Magda Ciumac la Antena Stars

Mai mult decât atât, Magda Ciumac spune că Tolea și-a văzut copilul de 2 ori în 14 ani și că nici nu i-a răspuns lui Alexander la mesajul de „La mulți ani”. 


”Alexander face în august 15 ani. Are și cont de Instagram, de Facebook, telefon și dacă voia să-i scrie vreodată acolo îi putea scrie. Știu că anul trecut i-a scris ”La mulți ani!”, nici măcar nu i-a răspuns, pe 19 mai este ziua lui Tolea. Fiul meu i-a scris din proprie inițiativă, chiar am rămas și eu surprinsă anul trecut, vara trecută în mai. În 14 ani și jumătate s-au văzut de două ori și cam atât. Îl vede și știe că bun, rău, cum este, este tatăl lui. Dacă vreodată se vor întâlni, nu am nicio treabă”, a mai spus fosta soție a lui Tolea Ciumac.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel