Magda Catone, mărturisiri dureroase despre moartea soțului: „Nu am apucat să plâng de dorul lui”

Data publicării:
Magda Catone și Șerban Ionescu, sursa facebook/ colaj foto
Descriere foto: Magda Catone și Șerban Ionescu, sursa facebook/ colaj foto

Magda Catone este îngenuncheată de durere după moartea soțului ei,  Șerban Ionescu. Actrița a făcut dezvăluiri dureroase.

Regretatul actor Șerban Ionescu s-a stins din viață în 2012, lăsănd în urmă multă durere. Magda Catone și Șerban Ionescu au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea actorilor și au împreună un băiat pe nume Carol. Actrița s-a retras în ultimii ani din lumina reflectoarelor, iar recent a povestit drama prin care a trecut după moartea soțului ei.

Recent, vedeta a vorbit despre pierderea soțului ei. Magda Catone a precizat că nu a putut să-și plângă soțul, deoarece este o femeie puternică . Cu toate astea, actrița îi duce dorul celui care i-a fost întotdeauna alături.

 “Nu am apucat să plâng de dorul lui Șerban, mă țin tare. Comuniunea asta dintre noi e ceva ce depășește granițele lăsate de Dumnezeu. Știm că suntem împreună într-un duh. E foarte greu fără el, dar te întărește Dumnezeu și poți să treci peste asta”, a spus vedeta în emisiunea lui Cristi Brancu.

 

Magda Catone a mărturisit că fiul ei seamănă extrem de mult cu tatăl lui, iar acest lucru o ajută să își mai aline dorul. De asemenea, actrița a precizat că îi calcă pe urmele lui Șerban Ionescu.Tânărul, în vârstă de 26 de ani organizează împreună cu mama lui, festivalul Șerban Ionescu. 

“Am un băiat care îi calcă pe urme, este o prelungire a relației pe care am avut-o cu Șerban, este Scorpion ca și mine și este stâlpul casei. El este președintele asociației Șerban Ionescu iar eu sunt directoarea Festivalului”, a povestit Magda Catone la Prima TV.

 

Actrița a povestiti că este devastată de dorul soțului ei, mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă, deoarece  actorul era cel care juca rolului lui Moș Crăciun pentru copiii tuturor apropiaților.

“De Sărbători ne e cel mai dor de el. Șerban era Moș Crăciun pentru că el era cel care mergea la Ducu Darie, la Tania, la Manuela Hărăbor, era moșul care aduce bucurii copiiilor”, a mai povestit actrița.

 

Citește și: Viorica de la Clejani, mărturisiri ȘOCANTE din căsnicia cu Ioniță: „Nu m-a deranjat că el și-a mai găsit alinare în brațele lui X, Y, Z”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel