Viorica de la Clejani, mărturisiri ȘOCANTE din căsnicia cu Ioniță: „Nu m-a deranjat că el și-a mai găsit alinare în brațele lui X, Y, Z”

Data actualizării: | Data publicării:
Ioniță și Viorica de la Clejani, sursa Facebook
Descriere foto: Ioniță și Viorica de la Clejani, sursa Facebook

Viorica de la Clejani a vorbit sincer despre problemele din relația ei cu Ioniță. Artista a fost înșelată în trecut?

Viorica și Ioniță de la Clejani au dat dovadă de multă putere de-a lungul timpului pentru a trece cu zâmbetul pe buze peste probleme, care uneori păreau greu de înfruntat. Cei doi au rămas mereu împreună și au fost puternici pentru cei doi copii pe care îi au împreună. 


Chiar dacă puțini oameni ar fi crezut că în căsnicia lor ar putea fi probleme, iată că Viorica a făcut dezvăluiri șocante despre perioada de început a mariajului ei. 


Potrivit artistei, imediat după ce Marga a venit pe lume, ea era foarte ocupată cu creșterea ei, iar soțul ar fi călcat strâmb. Viorica spune că nu o deranja la acea vreme că Ioniță își caută alinare în brațele altei femei, era important că acesta o ajută cu creșterea fetiței lor. 


„Într-o căsnicie nu poate să fie totul lapte și miere. Când a venit Marga, mă uitam la ea ca o păpușă, stăteam doar cu ea în brațe. Nu m-a deranjat că el și-a mai găsit alinare în brațele lui X, Y, Z. Eu o legănam până la 4 dimineața, după venea el și o legăna.


Da, m-a ajutat. Depresie faci când nu mai comunici, când nu mai ești încojurat de cei dragi. Dacă stai degeaba, te apucă gândurile negre. Eu dau în depresie dacă nu mai am bani suficienți”, a spus Viorica de la Clejani la „Vorbește lumea”. 


Cei doi se iubesc de peste 20 de ani și sunt unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz.


Chiar dacă are o carieră de succes, Viorica spune că se ocupă mult de casă, de copii și este o gospodină desăvârșită. 


„Eu petrec mult timp cu copiii, cățelușii, cu bucătăritul, curățenia în casă. Sunt mamă, gospodină, femei de serviciu găsești mai greu, nu sunt serioase. Eu trebuie să am grijă de casa mea”, a mai spus vedeta. 

 

Margherita de la Clejani, CONDAMNATĂ penal, după ce a condus sub influența substanțelor interzise

 

Margherita a fost pe prima pagină a ziarelor anul trecut în luna mai când a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise. Aceasta a fost condamnată și are de plătit o sumă uriașă sau poate petrece 200 de zile după gratii, în plus nu se mai poate urca la volanul mașinii. 


Margherita nu mai are voie să se urce la volan pentru o perioadă nedeterminată și i s-a acordat o amendă în valoare de 16.000 de lei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel