Magda Catone rupe tăcerea. De ce a vrut actrița sa divorțeze de Șerban Ionescu: „Am încercat să îmi păstrez căsnicia”

Data publicării:

Magda Catone a dezvăluit motivul pentru care a divorțat de Șerban Ionescu. 

Magda Catone și Șerban Ionescu au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea actorilor și au împreună un băiat pe nume Carol. Actrița s-a retras în ultimii ani din lumina reflectoarelor, iar recent a povestit motivul pentru care a vrut să divorțeze de Șerban Ionescu. 

De ce a divorțat Magda Catone de Șerban Ionescu

Chiar înainte ca Șerban Ionescu să se stingă din viață, cei doi ar fi trebuit să divorțeze. Recent, actrița a fost invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări”, cu Denise Rifai, acolo unde a dezvăluit motivul pentru care a vrut să divorțeze de soțul ei, Șerban Ionescu. Actrița a mărturisit că neînțelegerile și certurile care au apărut în relația lor au făcut-o să își dorească separarea. Actorul Șerban Ionescu s-a stins din viață, înainte de a se pronunța divorțul, astfel Magda Catone a rămas soția lui. 

„Am încercat să îmi păstrez căsnicia și atunci am zis că trebuie un duș rece, ceva care să-l lămurească că ceea ce face nu e potrivit cu calitatea lui de soț iubitor, că accidentele pe care le trăiește se răsfrâng asupra liniștii familiei trebuie eliminate. Atunci am decis să divorțez.

Îl fac să se cutremure din temelie, asta am încercat să fac. După aia, povestea s-a nuanțat, probabil că lucrurile nu au primit totdeauna aceeași monedă,  pleci la luptă și nu știi cum și ce, vorbim acum în termeni de duritate, nu știi ce armament să folosești. Și așa am plecat eu, ca într-o aplicație, nu m-am gândit la o finalitate în care despărțirea noastră să fie clară, definitivă.

Am vrut să fac o buclă, cum se numește, și să îi pun oglinda în față și să văd dacă examenul ăsta de conștiință să îl zdruncine și să îl facă să fie cine a fost până atunci.”, a răspuns Magda Catone la întrebarea roșie.

Ce spune Magda Catone, la 10 ani de la moartea lui Șerban Ionescu

Regretatul actor Șerban Ionescu s-a stins din viață în 2012, lăsând în urmă multă durere. Magda Catone a recunoscut că l-a visat pe soțul ei, de când acesta s-a stins din viață. 

„Ziceam că nu-l visez, decât rar și așa se întâmplă, nu știu, câteodată aproape în preajma zilei lui, să zicem, la sărbători. Ultima dată l-am visat îmbrăcat într-un pulover roșu și oferindu-ne nouă un fagure de miere și m-am trezit foarte bucuroasă, știi. Nu știu dacă mi-e dor de Șerban, îl am pe Carol și cum spuneam este o prelungire a lui Șerban.

Cultiv aici la el, este foarte frumoasă relația mea cu el, am un sentiment de perfecțiune pentru că relația, la o anumită vârstă, între o mamă și copil, cum e cazul meu, mamă și fiu, mă hrănește în toate compartimentele. Nu simt nevoia să mai am altfel de comunicări, altfel de taine, în afară de pisicul care este, poate în fiecare casă, coteul de mângâiere.

Relația mea cu Carol este completă, mă hrănește total.”, a spus Magda Catone, pentru sursa menționată mai sus.

Citește și: Ce pensie primește Dumitru Dragomir din partea statului român. Este o sumă colosală: „Nu mai am nevoie de niciun ban”

Adina Buzatu, secretul siluetei perfecte, la 46 de ani: "Ăsta e motivul pentru care am grijă de mine și nu din vreun complex sau vreo frică de îmbătrânire"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel