Ce pensie primește Dumitru Dragomir din partea statului român. Este o sumă colosală: „Nu mai am nevoie de niciun ban”

Data publicării:
Sursa foto: Dumitru Dragomir, captură YouTube/ Maxprofetiile lui Mitica
Descriere foto: Sursa foto: Dumitru Dragomir, captură YouTube/ Maxprofetiile lui Mitica

Dumitru Dragomir a dezvăluit ce pensie primește de la statul român. 

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a dezvăluit câți bani încasează lunar de la statul român sub formă de pensie, la vârsta de 77 de ani.

Ce pensie primește Dumitru Dragomir din partea statului român

În cadrul unui interviu recent, Nea Mitică a mărturisit că încasează de la statul român suma de 4000 de euro, aproximativ 20.000 de lei. 

„Bani deoparte nu am, pentru că mi-am asigurat bătrânețea prin pensie. Eu am plătit 6000 de dolari în fiecare lună la stat pentru pensie. Am aproape 4000 de euro. Cam 20.000 de lei. Asta adăugată la pensia de la parlament care e tăiată deocamdată, dar începe să curgă, așa am înțeles.

Mi-am asigurat pensia și nu mai am nevoie de niciun ban. Îți mai dau ceva în premieră. Eu am trei societăți făcute în 1989. Cum am ieșit de la arest, pentru că pe mine m-au ținut 7 luni acolo. M-am judecat și m-au achitat, pentru că eu nu aveam nicio vină. După ce am ieșit, am făcut trei firme. Toate de succes. Aia cu presa, construcțiile și hotelul.

Jur că nu am luat un leu din nicio firmă. De 32 de ani. Nici salariu, nici prime, nimic, nimic. Am plătit taxe la stat și am dezvoltat mai departe firmele, să rămână copiilor și nepoților mei.

Dar eu, Mitică Dragomir, nu am luat un salariu sau o prima sau ceva din firmele astea. Niciodată, niciun leu. Acum vreo 5-6 ani le-am trecut pe numele fiului meu”, a spus Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.

Mitică Dragomir, confesiuni dureroase despre moartea fiului său

Mitică Dragomir a fost invitat în cadrul emisiunii "Fiță cu Adiță", difuzată pe canalul de Youtube theXclusive, acolo unde a făcut dezvăluiri emoționante despre moartea fiului său, pe care l-a pierdut în  anul 1987. 

"Adiță: Încă mai aveți în minte acel episod cumplit?

Mitică Dragomir: Am. Dar nu mai vreau să povestesc, pentru că am povestit și i-a fost rău și nevestei și mie.

Un copil care are toate analizele sportive, performanță de echipa națională, îi vine să vomite noaptea în somn și când te duci dimineața îl găsești mort... Se numește asfixiere mecanică. O nenorocire. Multe cazuri. În toată lumea. Nu înțeleg de ce. Asta cu credința e relativă. Mă tot gândesc. Dacă există Dumnezeu de ce să-mi ia mie copil nevinovat și nu mă lua pe mine, care sunt un păcătos? Numai la asta mă gândesc.Păi ce, Dumnezeu se răzbună pe oameni? Chiar dacă am greșit eu. Dar uite, mi-a luat băiatul și mi-a dat doi nepoți. Nu știu, sunt întâmplări pentru care nu poți să dai un răspuns. Uitarea este cel mai bun lucru pe care l-a dat Dumnezeu pe pământ, altfel te duci imediat la balamuc.", a dezvăluit Mitică Dragomir cu ochii în lacrimi, în cadrul emisiunii "Fiță cu Adiță".

Mitică Dragomir:  "Sunt un om neîmplinit"

"Sunt un om neîmplinit. Daca îmi trăiau ambii copii, poate că eram un om împlinit. Că Dumnezeu mi-a dat doi nepoți, că amândoi seamănă cu cel pe care l-am pierdut eu și fac și ei sport, mă bucur. Sunt niște copii care știu ce să facă în viață.

Noi am fost niște familiști nemaipomeniți și băiatul meu e la fel. Știm să ne distrăm, știm să și muncim, dar pe primul loc e familia. Nu faceți nimic, băi fraților, dacă ajungeți la bătrânețe și nu aveți o mângâiere, un nepot, un copil de care să te bucuri, ce să faci? Ce să faci toată ziua?", a mai spus Mitică Dragomir, în emisiunea "Fiță cu Adiță".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel