Maeștrii manipulării. Zodiile care te conving cu ușurință să faci ce vor ele

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Acestea sunt "cele mai manipulatoare" zodii, potrivit unui celebru astrolog, care vine și cu un avertisment.

Un celebru astrolog a dezvăluit care sunt semnele zodiacale care fac întotdeauna cum vor ele - și care sunt cele mai manipulatoare. Nicolas Aujula, astrolog și terapeut, spune că semnele zodiacale care sunt cele mai mari influențabile sunt Peștii și Balanța, în timp ce cele mai convingătoare sunt Leul, Scorpionul și Taurul, potrivit walesonline.

Aujula, care susține că a prezis pandemia Covid-19, pierderea alegerilor de către Trump, interviul acordat de Prințul Harry și Meghan lui Oprah Winfrey și divorțul șocant al lui Kim Kardashian, susține, de asemenea, că Săgetătorul va face cele mai bune planuri de călătorie în această vară. De asemenea, el crede că Scorpionul este cel mai manipulator.

Potrivit lui Nicolas, unele semne sunt mai predispuse la succes decât altele, bazându-se pur și simplu pe influența, puterea de convingere și atracția pe care o au în cadrul grupurilor. Iar dacă ești un Leu, Scorpion sau Taur căruia îi place să obțină ceea ce vrea, ai noroc - deoarece aceste trei semne zodiacale sunt "de departe" cele mai persuasive, dezvăluie astrologul.

 

"Leii sunt lideri înnăscuți care preiau în mod natural conducerea și emană încredere care îi face pe oameni să creadă ceea ce spun. Sunt impunători, carismatici, caută atenția și adesea vorbesc ca un politician lucid, ceea ce înseamnă că oamenii sunt ușor de influențat de ei." spune acesta, potrivit  walesonline.


"Taurii sunt practici și încăpățânați. Deoarece sunt deosebit de perspicace atunci când iau decizii financiare, sunt văzuți ca fiind aspiraționali pentru mulți, astfel că oamenii din jurul lor tind să le urmeze exemplul."


Scorponul - maestrul manipulării

Aceasta este o veste bună pentru Taurii care își vor face planuri de ziua de naștere la sfârșitul acestei luni, deoarece este probabil să întâmpine foarte puțină rezistență atunci când își afirmă unde ar dori să meargă. Cu toate acestea, este o linie fină între a-ți fermeca prietenii și familia pentru a te urma și a adopta tendințe manipulatoare pentru a obține ceea ce vrei tu - ca Scorpionul.


Nicolas explică: "Scorpionii au un magnetism natural care atrage oamenii spre ei. Foarte perspicace din punct de vedere emoțional și capabil să citească oamenii, ei sunt capabili să apeleze la vulnerabilitățile semenilor lor și adesea joacă jocuri de putere pentru a-i face pe oameni să accepte condițiile lor".

La celălalt capăt al topului, semnele zodiacale care sunt comparativ îndrăznețe sunt, se pare, Peștii, Fecioara și Gemenii - în timp ce Balanța și Capricornul sunt ușor de influențat de ceilalți dacă simt că pot câștiga puncte în rândul colegilor lor dacă urmează mulțimea.

 


Semnele zodiacale clasate de la cel mai convingător la cel mai puțin convingător:

Leu
Scorpion
Taur
Vărsător
Rac
Capricorn
Balanță
Berbec
Săgetător
Gemeni
Fecioară
Pești

Unele semne sunt deosebit de pricepute în a-i influența pe ceilalți în anumite situații, după cum spune Nicolas, Racul face cele mai bune alegeri în materie de restaurante, Balanța este cea mai bună la alegerea produselor de modă sau de înfrumusețare, iar Vărsătorul știe unde sunt cele mai amuzante cluburi underground.


Între timp, cei care doresc să plece în această vară ar putea să se consulte cu prietenii lor Săgetător pentru sfaturi, deoarece se spune că sunt cei mai buni la alegerea unei destinații de vacanță.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel