Maeștrii dezastrelor. Zodiile care se transformă în eroi în situații de criză. Cum rezolvă orice problemă

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Acestea sunt semnele zodiacale care se descurcă cel mai bine în situații de criză, potrivit astrologilor.


Există anumite persoane care sunt întotdeauna pregătite atunci când se produce un dezastru - și este bine să le ai în jurul tău. Fie că sting incendii (metaforic sau la propriu), fie că îi mențin pe toți calmi, fie că vin cu un plan salvator, ei sunt întotdeauna primul apel pe care îl dai în caz de criză. Aceste persoane nu vor ceda sub presiune și îi vor conduce pe toți către o soluție viabilă. Poate că au fost crescuți așa sau poate că astrologia are ceva de-a face cu asta. Continuă să citești pentru a afla care sunt semnele zodiacale care se descurcă cel mai bine în situații de criză, de la cele destul descurcătețe până la cele total de neclintit.

 


6. Fecioara


Fecioara este un pic cam încurcată, pentru că, deși se pricep să rezolve probleme, au și tendința de a deveni anxioși în situații stresante. Acestea fiind spuse, preferă să fie la conducere decât să lase pe altcineva să preia controlul.

"Într-un moment de criză, Fecioara va face cu siguranță un pas în față și va oferi cât mai mult ajutor posibil, deoarece inima lor este întotdeauna la locul potrivit ori de câte ori ceva trebuie reparat", spune Ryan Marquardt, astrolog și fondator al Ryan's Astrology.

Până la urmă, sunt semnul zodiacal serviciilor, așa că știi că le place să fie necesari. Fecioara este, de asemenea, incredibil de organizată și poate lucra analitic la orice cu ușurință.


5. Capricorn


Capricornul este un semn de pământ, ceea ce înseamnă că sunt incredibil de practici și împământeniți.

"Când apare o criză, Capricornii devin stânca stabilă, aducând un sentiment de stabilitate și structură situației", spune Rachel Clare, astrolog profesionist la Mystic Sense.
Ei sunt guvernați de Saturn, planeta disciplinei și a responsabilității, iar asta le dă capacitatea de a lua decizii calculate și logice. Capricornii nu se tem de haos și își vor lua rolul în serios.
"Ei devin strategul înțelept, analizând situația și concepând soluții practice care să răspundă atât nevoilor pe termen scurt, cât și celor pe termen lung", spune Clare.

 

4. Berbec


Berbecul este primul născut al zodiacului, așa că știi că are calitățile de lider necesare pentru a face față unei crize. Clare spune că sunt ca un cavaler în armură strălucitoare, gata să salveze domnița în primejdie.
"Natura lor proactivă și asertivă îi face să fie semnul la care se apelează atunci când este nevoie de o acțiune imediată", spune ea. Acești berbeci înfruntă provocările cu capul sus și vor face tot ce este necesar pentru a evita - sau a ieși din - dezastru.


3. Scorpion


"Scorpionii au o conștiință naturală de criză care îi face foarte capabili să se ocupe de aceste probleme", spune Marquardt. Sunt intensi și intimidanți, ceea ce poate lucra în favoarea lor.

Cu Marte, planeta războiului, ca unul dintre conducătorii lor, se vor simți întotdeauna înarmați și pregătiți în caz de criză. Iar Marte îi ajută să fie cât se poate de ingenioși și metodici, spune Marquardt pentru Best Life.
Aceste semne de apă sunt cunoscute și ca fiind detectivii zodiacului. Scorpionului îi place să descopere indicii și să rezolve probleme. Așa că știi că vor fi capabili să descopere detaliile care îi vor scoate (și pe oricine altcineva) din necazuri.


2. Gemeni


S-ar putea să nu pară că Gemenii sunt pregătiți pentru o criză, dar pune-i la punct într-un moment de nevoie și vor fi gata să îți rezolve toate problemele.
"Gemenii sunt, de asemenea, un semn mutabil care se mișcă rapid, așa că au o agilitate care devine superputerea lor în momentele de criză", spune Marquardt. Sunt mari comunicatori, ceea ce înseamnă că pot vedea toate părțile unei situații și se pot gândi rapid la rezolvări utile.

Energia Gemenilor într-un moment dificil este de neegalat. "Ei aduc o cantitate adecvată de lejeritate în combinație", spune Marquardt, adăugând că pot face mai multe lucruri în același timp ca nimeni altcineva pentru a face lucrurile în mod eficient și eficace.


1. Balanța


Balanța este un semn cardinal, ceea ce înseamnă că au un puternic simț al conducerii și o atitudine pozitivă. De asemenea, sunt reprezentați de balanță, care simbolizează dreptatea și echitatea. Această combinație este cea care îi face să fie semnul zodiacal care se descurcă cel mai bine în situații de criză.

Sunt diplomați înnăscuți și experți în comunicare, așa că vor fi pregătiți pentru orice le va ieși în cale. "În timpul unei crize, ei acționează ca un judecător imparțial, luând în considerare toate părțile implicate în situație și lucrând pentru o rezolvare care să îi satisfacă pe toți cei implicați", spune Clare.

Datorită angajamentului lor de nezdruncinat față de dreptate și egalitate, Balanțele vor lupta întotdeauna pentru ceea ce cred că este corect. Iar Clare spune că nu se vor sfii să ia decizii dificile dacă asta înseamnă să restabilească echilibrul și stabilitatea, potrivit BestLife.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel