Madonna, mesaj sfâșietor, la o lună de la internarea în spital: „Mulți alții au plecat, de asemenea”

Madonna a fost diagnosticată cu o infecție bacteriană gravă, stând de o lună de zile în spital. Vedeta a fost la terapie intensivă și  la un pas de a-și pierde viața. Ce a transmis artista.

Madonna este una dintre cele mai cunoscute artiste la nivel mondial. După ce a anunțat în urmă cu puțin timp că va amâna toate concertele, starul a transmis un mesaj pentru publicul în semn de recunoștință.

Mesajul transmis de Madonna

Cântăreaţa americană Madonna, 64 de ani, se recuperează după o "infecţie bacteriană gravă", pentru care a trebuit să fie internată la terapie intensivă pe 24 iunie şi să-şi amâne noul turneu ce urma să înceapă la jumătatea lunii iulie în Canada, a anunţat agentul său, conform AFP. Madonna ar fi fost găsită în stare de inconștiență și a fost transportată de urgență la un spital din New York, potrivit Page Six.

„Dragostea din partea familiei și a prietenilor este cea mai bună medicină. După o lună petrecută în spital, pot să reflectez.

Ca mamă, te poți implica cu adevărat în nevoile copiilor tăi și în darurile aparent nesfârșite... Dar când situația a devenit critică, copiii mei au fost cu adevărat alături de mine. Am văzut o latură a lor pe care nu o mai văzusem până acum. Asta a făcut toată diferența.

La fel și dragostea și sprijinul prietenilor mei. Dacă zoomați în această poză pe care o țin în mână, veți vedea un Polaroid realizat de Andy Warhol cu Keith Haring purtând o geacă pe care era pictată fața lui Michael Jackson. Un triunghi perfect de genialitate.

Un artist care a atins atâtea vieți, inclusiv pe a mea.

Am plâns când am deschis acest cadou, pentru că am realizat cât de norocoasă sunt să fiu în viață. Și cât de norocoasă sunt să îi fi cunoscut pe acești oameni și pe mulți alții care au plecat, de asemenea.

Mulțumesc lui Guy Oseary pentru acest cadou!

Și mulțumesc tuturor îngerilor mei care m-au protejat și m-au lăsat să rămân să îmi termin lucrarea!”, a transmis Madonna, pe rețelele de socializare.

Reacția fanilor

De asemenea, fanii au fost atinși de declarația artistei, reacționând pe măsură:

„Te iubim, Madonna! Sunt un fan înrăit încă de la începuturi. Nu voi uita niciodată momentul în care te-am văzut cântând la Paradise Garage în mai 1984, într-o petrecere numită Party of Life. Aveam doar 17 ani și nu îmi amintesc cât de norocoși am fost să intrăm acolo. Cel mai bun prieten cu care am mers la acea petrecere nu mai este printre noi acum. De atunci, am văzut fiecare turneu pe care l-ai susținut aici, în New York. Au trecut acum 40 de ani. Înțeleg exact ce vrei să spui, pentru că mulți dintre prietenii dragi de pe atunci au plecat dintre noi.

Ai devenit o artistă de talie mondială și ești încă extraordinară în tot ceea ce faci. Îți mulțumesc că ești o artistă atât de inspirațională, francă și rebelă. Aș vrea să pot să te îmbrățișez strâns și să îți spun "mulțumesc" pentru atâtea lucruri. Mai presus de toate, tu mă faci să gândesc, îmi faci picioarele să danseze și îmi faci inima să zâmbească. Ai grijă de tine și rămâi în siguranță.

„Am deja biletele mele pentru Madison Square Garden pentru turneul Celebration. Îți doresc o însănătoșire grabnică!”, a fost una dintre declarațiile fanilor.”, a mai transmis un altul.

„Cu siguranță, mă bucur că te simți mai bine! Am cumpărat două bilete pentru spectacolul tău din Seattle. Am auzit că a fost amânat și nu m-am gândit la nimic negativ, pentru că ești Madonna! M-am dus la cea mai bună prietenă să-i spun că s-a amânat. Ea m-a informat despre spitalizare! Însănătoșește-te și ai grijă de tine!”, a spus o altă fană.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 01 aug 2023, 09:33 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience