Madonna, la cea de-a TREIA tinerețe: A fost să se tatueze, dar s-au schimbat rolurile. ”Imaginează-ți cum e să fii tatuat de Madonna!”

Data publicării:
Madonna, instagram
Descriere foto: Madonna, instagram

Mai în formă ca oricând, Madonna își pregătește atent aparițiile de pe rețelele de socializare, reușind să stârnească mii de reacții la fiecare postare a sa.

Brandul Madonna se vinde încă bine, iar regina muzicii pop știe asta și stoarce cât poate.

Dar totul este atent studiat, cântăreața americană colaborând cu fotograful Ricardo Gomes pentru ca fiecare fiecare fotografie în care apare diva să fie aranjată la perfecțiune.

Atât de bine le procesează Ricardo, încât ai impresia că este vorba de instantanee fotografice, în care apare o Madonna mai tânără cu 30-40 de ani, și nu de o poză prelucrată.

Doar 3 mini-tatuaje


De asemenea, cântăreața în vârstă de 63 de ani nu prea are tatuaje, evitând să devină un soi de ”gazeta de perete” pe care poți citi de toate, de la rugăciuni, la benzi desenate.

Totuși, la sfârșitul anului trecut Madonna și-a făcut un al treilea mic tatuaj.

”Completez trilogia tatuajelor pe care le-am planificat”, a spus aceasta într-un clip, filmat în propriul ei dormitor, în timp ce unii dintre cei șase copii ai săi asistă.

Potrivit artistei, semnele tatuate pe încheietura mâinii ar însemna ”sărutat” - וישקהו , în limba ebraică.

 

Citește continuarea pe Radio DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience