Madonna, internată de urgență la terapie intensivă din cauza unei infecţii bacteriene grave. Care este starea artistei

Madonna, captură video Youtube
Descriere foto: Madonna, captură video Youtube

Madonna a fost internată în spital pentru o infecţie bacteriană. Artista și-a amânat turneul. 


Cântăreaţa americană Madonna, 64 de ani, se recuperează după o "infecţie bacteriană gravă", pentru care a trebuit să fie internată la terapie intensivă pe 24 iunie şi să-şi amâne noul turneu ce urma să înceapă la jumătatea lunii iulie în Canada, a anunţat miercuri agentul său, notează AFP.

"Sănătatea ei se îmbunătăţeşte, dar rămâne sub îngrijire medicală" şi "ne aşteptăm la o recuperare completă", a scris managerul ei, Guy Oseary, pe contul său de Instagram, fără a preciza dacă Madonna se află în continuare în spital sau primeşte îngrijiri la domiciliu.

 

"Sâmbătă, 24 iunie, Madonna a contractat o infecţie bacteriană gravă care a condus la o internare de câteva zile într-o secţie de terapie intensivă", a dezvăluit Oseary.

"În acest moment trebuie să suspendăm toate angajamentele, inclusiv turneul", a anunţat agentul vedetei, promiţând că va comunica "în curând" noile date pentru turneul "Celebrations" din America de Nord şi Europa, printre care la Paris şi Londra.

Primul concert urma să aibă loc pe 15 iulie la Vancouver, vestul Canadei, notează Agerpres. 

 

 

Artista ar fi fost găsită inconștientă

Madonna a fost găsită în stare de inconștiență și a fost transportată de urgență la un spital din New York sâmbătă, potrivit Page Six.

Tot Page Six relatează  că fiica ei, Lourdes Leon, i-a fost alături pe tot parcursul acestei încercări.

La începutul acestui an, Madonna a anunțat că își va lansa turneul "Celebration", în cinstea celei de-a 40-a aniversări a carierei sale muzicale.

Turneul global de 84 de date ar fi trebuit să înceapă pe 15 iulie la Rogers Arena din Vancouver, dar postarea de pe Instagram a lui Oseary a dezvăluit că acesta a fost amânat din cauza problemelor de sănătate.

"Vă vom împărtăși mai multe detalii de îndată ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului și pentru spectacolele reprogramate", a adăugat el.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 29 iun 2023, 14:14 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience