Madonna este în doliu. Fratele celebrei artiste a murit la 66 de ani

Data publicării:
Madonna, captură video Youtube
Descriere foto: Madonna, captură video Youtube

Fratele mai mare al Madonnei s-a stins din viață.

Fratele mai mare al Madonnei, Anthony Ciccone, a murit la vârsta de 66 de ani, a anunţat un membru al familiei sale, potrivit BBC.

Ciccone, unul dintre cei şapte fraţi ai vedetei pop, a decedat vineri seară.

El s-a luptat cu alcoolismul şi ar fi trăit pe străzi mai mulţi ani, la un moment dat locuind sub un pod.

Cumnatul său, cântăreţul şi compozitorul Joe Henry, a fost cel care a anunţat decesul pe Instagram, alături de o fotografie veche în alb-negru a lui Anthony.

"Îl cunosc de când aveam 15 ani, în primăvara vieţilor noastre în Michigan, cu atât de mulţi ani în urmă", a scris Henry, care este căsătorit cu sora Madonnei, Melanie Ciccone, descriindu-l totodată pe Anthony drept un "personaj complex".

Cauza morţii lui Anthony nu a fost încă dezvăluită.

Madonna nu a comentat public decesul fratelui său, însă a reacţionat printr-un "like" la postarea de pe Instagram a lui Joe Henry.

Cântăreaţa a crescut în oraşul Detroit, Michigan, alături de Anthony şi de celelalte rude ale sale. În timp ce ea s-a mutat la New York în 1978 pentru a urma o carieră în lumea dansului şi a muzicii, Anthony Ciccone a rămas în Michigan.

Vedeta şi fraţii săi şi-au pierdut mama în urma cancerului la sân în 1963, când erau mici.

Anthony Ciccone s-a înstrăinat de membrii familiei sale pe care i-a acuzat că nu le păsa de el. "Sunt un zero în ochii lor - o non-persoană. Sunt o ruşine", a declarat el pentru Daily Mail în 2011. "Dacă aş muri de frig, probabil că familia mea nu ar şti sau nu i-ar păsa de asta timp de şase luni", a adăugat el la acel moment.

Ulterior, în 2017, presa a relatat că Anthony a finalizat un program de reabilitare şi a reluat legăturile cu familia sa, notează Agerpres. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel