Mădălina Modruj, clipe de groază după explozia de la Petromidia Năvodari. Tatăl artistei se afla la rafinărie în momentul exploziei

Data publicării:
Madalina Modruj, sursa foto Instagram
Descriere foto: Madalina Modruj, sursa foto Instagram

Un incendiu puternic a avut loc astăzi la Petromidia din Năvodari. În urma exploziei o persoană și-a pierdut viața și alte 6 au fost rănite. 

O îndrăgită artistă de muzică populară a trecut prin spaima vieții ei după ce a aflat de explozia care a avut loc la rafinăria din Năvodari. Tatăl Mădălinei Modruj se afla la Petromidia în momentul în care a avut loc incendiul puternic. Tânăra s-a temut pentru viața tatălui ei. 


„Au fost câteva clipe groaznice, poate câteva ore, până am reușit să dau de tatăl meu. El era la muncă în momentul tragediei. Din fericire, nu lucrează în acea instalație, lucrează la 300 de metri distanță”, a spus Mădălina Modruj la Antena Stars.


Mădălina Modruj nu aflase încă de nefericitul incident, când a început să fie contactată de către apropiați care o întrebau despre starea tatălui ei. Atunci a fost momentul când interpreta de muzică populară a intrat în panică. 


„Au început să mă sune apropiații să mă întrebe dacă tata este bine. Atunci, am deschis internetul și am văzut ce se întâmplă și am intrat în stare de panică. Am pus mâna pe telefon și l-am sunat pe tatăl meu. M-am gândit că s-a întâmplat ceva cu el, m-am gândit la ce e mai rău. Am intrat într-o stare de panică, mi-a fost frică că fac și un atac de panică”, a adăugat artista.


În urma exploziei un tânăr în vârstă de 30 de ani și-a pierdut viața. Acesta era căsătorit și avea o fetiță de doar 2 anișori, care acum a rămas orfană de tată. Durerea a fost mare pentru familia bărbatului, care este acum în stare de șoc. 


„Un prieten de familie este acum la spital. Este rănit pe față. A încercat să fugă și atunci s-a rănit. Este internat la spitalul din Constanța. Băiatul care a decedat avea 30 de ani și o fetiță de numai 2 anișori pe care a lăsat-o orfană. Știu de la prieteni comuni că soția lui este în stare de șoc, nu-și poate reveni”, a dezvăluit cântăreața.

 

Citește și: Andreea Bălan, clipe de groază în vacanță. Vedeta se afla cu fetițele ei pe plajă chiar în momentul exploziei de la Petromidia Năvodari



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel