Andreea Bălan, clipe de groază în vacanță. Vedeta se afla cu fetițele ei pe plajă chiar în momentul exploziei de la Petromidia Năvodari

Data publicării:

Andreea Bălan se afla pe plajă cu cele două fetițe ale sale chiar în momentul exploziei din Năvodari. Artista a filmat totul cu telefonul mobil.

Andreea Bălan se afla în vacanță cu fetițele la malul mării, când s-a produs explozia uriașă de la Petromidia Năvodari. Artista a filmat cu telefonul mobil cum toată lumea prezentă pe plajă se uita terifiată cum fumul negru și gros se ridica amenințător spre cer. 


”A explodat ceva, nu știm ce. Toată lumea de pe plajă se uită și nu înțelege nimic, ce e acolo și de ce a explodat și de ce acest fum. E foarte, foarte mult fum”, a spus Andreea Bălan pe InstaStory. 

 

 


În urma incendiului care a avut loc astăzi la Petromidia Năvodari o persoană și-a pierdut viața, iar alte 6 persoane sunt rănite, anunță purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica. 


"Pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Totodată, având în vedere degajările mari de fum, pentru protecţia populaţiei aflate în proximitate a fost transmis mesaj RO-ALERT", precizează IGSU. 


La faţa locului au fost trimise 8 autospeciale de stingere, două ambulanţe SMURD şi o unitate de terapie intensivă mobilă, precizează sursa citată, potrivit Agerpres.


„Constanța - explozie urmată de incendiu la o rafinărie din localitatea Năvodari. Pentru gestionarea incidentului, la fața locului au fost trimise 8 autospeciale de stingere, 2 ambulanțe SMURD și 1 unitate de terapie intensivă mobilă. Din informațiile primite până la acest moment, 2 persoane ar fi rănite. Misiunea este in dinamică”, a transmis Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU). 


Mii de oamenii se aflau la plaja din apropiere în momentul exploziei și cu toții au rămas uimiți în fața fumului negru care se ridica spre cer. Localnicii au primit avertizări pe telefoanele mobile prin sistemul RO-ALERT, despre degajările mari de fum.


„ATENȚIE ATENȚIE ATENȚIE. La Petromidia zona Midia - Năvodari s-a produs o explozie puternică cu degajări mari de noxe. Pentru siguranța dvs., evitați zona pe o rază de 1.000 m, rămâneți în interiorul locuinței, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum/noxe! ISU Constanța”, a fost emsajul transmis prin RO-ALERT. 

 

Citește și: Incendiu la Petromidia, în Năvodari. O persoană și-a pierdut viața și alte cinci sunt rănite



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel