Mădălina Manole ar fi împlinit astăzi 56 de ani. Cum și-a petrecut regretata artistă ultima zi de naștere: "Era foarte bucuroasă"

Data publicării:
Sursa foto: Mădălina Manole, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mădălina Manole, Facebook

Mădălina Manole ar fi împlint astăzi vârsta de 56 de ani. Tot astăzi se împlinesc și 13 ani de la momentul în care regretata artista s-a stins din viață. 

Astăzi, 14 iulie, ar fi fost ziua de naștere a Mădălinei Manole. Fata cu părul de foc ar fi împlinit 56 de ani. În loc de tort, familia artistei comemorează 13 ani de la moartea artistei. Mădălina Manole s-a stins din viață tot pe 14 iulie, de ziua ei de naștere, când împlinea 43 de ani. Atunci, depresia artistei, care devenise mamă de curând și care se lupta cu probleme în carieră, a decis că era timpul ca aceasta să plece. 

Mădălina Manole ar fi împlinit astăzi 56 de ani

Mădălina Manole a decedat în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. I.N.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan) iar decesul a survenit în câteva minute. Totul s-a petrecut la numai câteva ore după ce artista a părăsit un studiou unde a efectuat o repetiție muzicală.

Daniel Gheorghe, bunul prieten al Mădălinei Manole, a vorbit despre ultima aniversare a regretatei artiste. Bărbatul a mărturisit că Mădălina era foarte veselă și plină de viață, astfel că nimic nu prevestea ce o să se întâmple, la doar un an distanță. 

"În 2009, eram la mare, tot cu spectacole și tot timpul îi spuneam: Vai, Mădălina, ești născută la zi mare de Ziua Franței. Era foarte bucuroasă. Acum, pentru mine, 14 iulie are o altă conotație. Au fost 22 de ani în care am fost alături de ea. Cu cât trece timpul, cu atât tristețea și durerea se instalează mult mai profund în suflet pentru că nu mai este acea persoană fizic. Nu sunt momente în care o visezi foarte des", a mărturisit Daniel Gheorghe, pentru WOWbiz.ro.

„Îmi mulțumea pentru că sunt alături de ea”

Daniel Gheorghe a mărturisit că artista îi mulțumea pentru cadouri într-un fel inedit. Mai exact,Mădălin Manole îi scria un adevărat roman în care îi mulțumea pentru toată prietenia și susținerea sa. 

"Am și foarte multe fotografii, îmi amintesc de toate zilele pe care le petreceam împreună, am și fotografii de ziua ei, în momentele în care îi ofeream cadou. Îmi scria mereu un mesaj, nu un autograf, îmi scria mult, îmi mulțumea pentru că sunt alături de ea.

Într-adevăr, 14 iulie nu este doar ziua tragediei, de ceva timp 14 iulie doar vine și pleacă și în loc să îi spunem Mădălinei La mulși ani, noi ne întrebăm De ce", a mărturisit el, pentru sursa citată mai sus. 

Cum a visat-o prietenul Mădălinei Manole pe artistă

Bunul prieten al Mădălinei Manole a povestit cum a visat-o pe artistă, în urmă cu doar două zile. 

"Am visat-o acum două zile și mi-am dat seama că se apropie 14 iulie și că ea îmi arată totuși semne. Am visat că se întâmpla momentul despărțirii. Nu știu ce înseamnă acest vis, de vreo trei ori cred că am visat-o așa. Adică am visat momentul în care a murit, dar eu pun mai mult pe seama faptului că se apropie ziua de 14 iulie și îmi apare în vis", a mai precizat el, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: „A fost omor”. Detalii cutremurătoare ies la iveală, la 13 ani de la moartea Mădălinei Manole: „Pe esofagul ei existau zgârieturi”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel