Mădălina Ghenea, vânată de rechini în "Deep Fear”. Totul despre cel mai nou film al actriței - VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:

Mădălina Ghenea și Ed Westwick sunt protagoniștii filmului de acțiune "Deep Fear”, care are premiera pe data de 3 noiembrie 2023. 

Rechini dependenți de cocaină vânează traficanți de droguri. Aceasta este intriga noului thriller care o are ca protagonistă pe frumoasa Mădălina Ghenea.

 

Deep Fear, este un thriller de supraviețuire intens și visceral, cu un amestec de furtuni, traficanți de droguri și mari rechini albi, potrivit Collider. 


Acțiunea are loc în Caraibe, iar povestea se învârte în jurul lui Naomi (Mãdãlina Ghenea), o navigatoare experimentată care călătorește în Grenada pentru a se întâlni cu iubitul ei, Jackson (Ed Westwick).

 

Ceea ce ar fi trebuit să fie o călătorie liniștită de trei zile de singurătate pe iahtul ei, The Serenity, ia o turnură întunecată atunci când o furtună o forțează să se abată de la curs. În timp ce navighează pe o insulă nelocuită înconjurată de recife periculoase, ea vine în ajutorul unei nave care se scufundă, doar pentru a descoperi că supraviețuitorii sunt de fapt niște traficanți de droguri nemiloși: Jose (Stany Coppet), Maria (Macarena Gomez) și Tomas (John-Paul Pace).

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

Acești infractori o constrâng pe Naomi să se scufunde în corpul navei scufundate pentru a recupera 350 de kilograme de cocaină. Însă planul lor eșuează atunci când ea se trezește înconjurată de un roi de rechini albi, atrași de cadavrele din epavă.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de DEEP FEAR (@deepfearmovie)

Într-o luptă subacvatică captivantă, Naomi trebuie să se bazeze pe inteligența, abilitățile și determinarea ei pentru a supraviețui atât traficanților de droguri, cât și unuia dintre cei mai formidabili prădători ai naturii, marele rechin alb.


Filmul va fi lansat la cerere pe 3 noiembrie. 


Filmul este regizat de Marcus Adams și, pe lângă Ghenea, Westwick, Coppet, Gomez și Pace, în film mai apar Ibrahima Gueye, David Legeusse, Marianna Garradas, Marco Canadea, Tenika Mahoney, Shane Rowe și Natasha Tikasz. Filmul este distribuit de Gravitas Ventures în Statele Unite și Canada, după ce a achiziționat drepturile asupra filmului de la compania de producție și vânzări Brilliant Pictures din Regatul Unit.


"Un film de supraviețuire plin de acțiune, la limită, cu interpretări excelente din partea protagoniștilor Ed Westwick și Madalina Ghenea. Gravitas Ventures este încântată de parteneriatul cu Brilliant Pictures pentru acest film și de faptul că Deep Fear va fi prezentat publicului nord-american pe 3 noiembrie.", a declarat  Vicepreședintele departamentului de achiziții și vânzări internaționale al Gravitas Ventures, Danielle Gasher.

 


Deep Fear va fi lansat pe streaming pe 3 noiembrie 2023. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel