Mădălina Ghenea, imagini incendiare. Și-a arătat trupul în toată splendoarea: „Îmi place să-i vad pe ceilalți fericiți”

Data publicării:

Mădălina Ghenea reușește să intre la inimile internăuților, cu fiecare postare de pe rețelele de socializare. Frumoasa actriță le-a oferit fanilor o imagine care face cât 1000 de cuvinte.

Mădălina Ghenea și-a făcut o relație specuală cu fanii din mediul virtual. Actrița se pozează în impostaze senzuale, postează imagini motivaționale cu ea făcând sport și le răspunde internăuților la curiozități. 

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, vedeta a renunțat la inhibiții și le-a arătat fanilor cum arată în lenjerie intimă, direct de pe canapeaua din sufrageria ei. Fosta iubită a lui Gerard Butler și-a dezvăluit trupul senzual printr-o singură mișcare de încheietură. În timp ce răspundea întrebărilor venite de la fani, printr-un „selfie” video, Mădălina a întors telefonul pentru a le arăta fanilor ținuta pe care o poartă în timp ce vorbește cu ei. Aceasta purta un costum de baie minuscul, care îi lăsa la vedere abdomenul și coapsele, dar care îi punea în evidență și bustul generos. 

 


De 3 ori femeie

 

Frumoasa actriță a realizat și un video în care atrage atenția asupra competiției dintre femei. În video, Mădălina apare în 3 ipostaze diferite, jucând rolul a trei femei diferite. 

„Sunt unul dintre acei oameni cărora le place să-i vadă pe alții fericiți. Viața nu este o competiție! Nu am înțeles niciodată competiția dintre femei, nu o am în sânge și cred că este loc pentru toată lumea”, a scris vedeta în dreătul imaginilor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel