Mădălina Ghenea a ajuns pe patul de spital: ”Va trebuie să-mi anulez toate proiectele”. Actrița, pusă imediat pe perfuzii

Data actualizării: | Data publicării:
Mădălina Crețan, captură video Youtube AntenaStars
Descriere foto: Mădălina Crețan, captură video Youtube AntenaStars

Mădălina Ghenea a luat o decizie radicală, după ce a ajuns să fie pusă la perfuzii.

Mădălina Ghenea nu traversează cea mai bună perioadă. Ultima poză pe care actrița a posta-o pe rețelele de socializare i-a îngrijorat pe fanii acesteia, care au văzut-o pe artistă întinsă pe un pat de spital și cu o branulă în mână. Mădălina Ghenea a scris și un text în dreptul fotografiei, unde a anunțat faptul că a ajuns în această stare din cauza suprasolicitării. Vedeta a muncit continuu, fără pauză, în ultima perioadă, iar acum a luat o decizie radicală, pentru a-și reveni la starea de sănătate inițială. Aceasta va dispărea complet din mediul online timp de câteva zile, pentru putea să se odihnească cum trebuie și pentru a trece cu bine peste acest impediment.

„Din nefericire, nu mă simt tocmai bine. Trebuie să-mi cer iertare de la voi toți, dar nu voi fi în stare să postez sau să vă răspund la mesaje și va trebuie să-mi anulez toate proiectele planificate. Am lucrat continuu timp de opt luni, fără o zi de pauză și cred că organismul meu cere în mod disperat o pauză. O să dezinstalez Instagram-ul și WhatsApp-ul de pe telefon, cel puțin pentru câteva zile. Ne vedem în curând.”, a scris Mădălina Ghenea în dreptul imaginii în care apare cu perfuzia la mână. 

Inna a ajuns și ea recent pe perfuzii

Se pare că din ce în ce mai multe vedete ajung pe patul de spital, din cauza suprasolicitării. Inna se bucură astăzi de un imens succes național, cât și internațional. Recent, artista a sărbătorit 10 miliarde de vizualizări, care s-au obținut prin multă muncă, nopți nedormite și deplasări continue. Însă, se pare că în tot acest timp, artista a uitat și ea să se mai și odihnească, iar suprasolicitarea a făcut-o să apeleze la serviciile specialiștilor. Aceasta a postat pe rețelele de socializare recent o fotografie care a băgat în panică fanii, în care apare întinsă pe un pat de spital, cu o branulă în mână. Se pare că artista a ajuns la capătul puterilor, iar acesta este singurul mijloc prin care poate fi repusă pe picioare.

„Suprasolicitată. Deconectată până când mă voi recupera”, a scris Inna în dreptul imaginilor cu perfuzia pe Instagram.

Dorian Popa a apelat și el la serviciile specialiștilor

În urmă cu doar două zile, Dorian Popa a avut și el nevoie de ajutorul specialiștilor, din cauza oboselii care s-a tot acumulat în ultima vreme. Artistul este plecat doar pe drumuri, iar când nu are concerte, se ocupă de afacerea cu imobiliare sau cu vlogg-ul de pe Youtube. În acest sens, solistul apelează regulat la perfuziile pe bază de vitamine.

"Am ajuns să aștept perfuzia asta ca pe Moș Crăciun, mai ales după numeroasele concerte. Este sănătate pură, abia aștept să mă pună pe picioare. Cel mai tare refresh, sănătate pe pâine.", le-a povestit Dorian Popa fanilor săi din mediul online.

Papanași moldovenești cu brânză de vacă. Rețeta Simonei Gherghe

Cine a ajutat-o pe Saveta Bogdan să devină cântăreață: ”Ea mi-a deschis poarta spre muzică”. Părinții artisetei nu erau de acord / EXCLUSIV

Băutura MINUNE care învinge celulele canceroase. Lidia Fecioru: „Este echivalenta chimioterapiei naturiste”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel