Mădălin Ionescu, motivul pentru care a slăbit 12 kilograme. Cu ce probleme de sănătate se confruntă prezentatorul: „Dereglări absurde de ritm cardiac”

Data publicării:

Mădălin Ionescu a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Prezentatorul TV  a fost nevoit să slăbească 12 kilograme. 

Mădălin Ionescu a ajuns să slăbească 12 kilograme, din cauza problemelor cu care se confruntă. Celebrul prezentator tv a ajuns să fie de nerecunoscut , motiv pentru care fanii s-au îngrijorat pentru starea sa de sănătate. Din acest motiv, vedeta a decis să lămurească acest lucru. 

Mădălin Ionescu, motivul pentru care a slăbit 12 kilograme

Soțul Cristinei Șișcanu le-a povestit fanilor că acesta avea probleme cu tensiunea, dar și niște dereglări de ritm cardiac. Mădălin Ionescu a precizat că totul ar fi plecat de la kilogramele în plus. Astfel, prezentatorul TV a fost nevoit să țină dietă pentru a scăpa de kilogramele în plus. Mădălin Ionescu a renunțat la pâine și la cartofi, dar a și redus consumul de paste. 

„În ultimele trei luni și jumătate am slăbit 12 kilograme. O să mă întrebați care este dieta. Este celebră și este cunoscută de toată lumea sub numele de ”foamea”. Am făcut foamea, am renunțat la carbohidrați, n-am mâncat deloc pâine, cartofi, paste și am mâncat extrem de puțin, fără trei mese pe zi, doar cantități infime.

Ei bine, am ajuns în această vacanță și de ieri, de pe drum, mâncând pâine, plus ce am mâncat aseară și azi, am luat deja aproape un kilogram, 700 de grame. Mă și gândesc dacă într-o zi am făcut asta, ce se va întâmpla până la finalul vacanței. E complicat, te chinui luni de zile…

Am slăbit pentru că începusem să am probleme cu tensiunea, niște dereglări absurde de ritm cardiac, din cauza surplusului de greutate”, a spus Mădălin Ionescu, pe pagina sa de Instagram.

Mădălin Ionescu, despre perioadele grele din viața sa

Mădălin Ionescu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV. Deși duce o viață la care alții doar visează, puțini știu faptul că prezentatorul TV  a trecut prin momente grele și s-a confruntat cu sărăcia. Mădălin Ionescu a recunoscut  că, la fel ca orice alt om, spune el, a traversat și perioade dificile din punct de vedere financiar.

În acele momente, prezentatorul TV strângea fiecare bănuț, iar masa sa nu era una bogată. 

”Am mâncat pâine cu apă și zahăr, am avut clipe în care poate și 50 de bani au fost importanți, am trecut prin perioade financiare dificile”, spune Mădălin Ionescu pe Instagram.

”Am venituri care ar fi considerate decente în toată lumea... Ar fi o mare nerozie și o formă majoră de ignoranță să disprețuiesc un om lovit de nevoi.

Mi-aș dori să ajut cât mai mulți oameni nevoiași”, le-a mai spus prezentatorul celor care fac parte din comunitatea sa online.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, motivul pentru care nu au mai făcut al doilea copil

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Chiar dacă la început relația lor a fost pusă sub semnul întrebării, de-a lungul timpului au demonstrat că îi leagă sentimente puternice de iubire, iar căsnicia lor este presărată cu multe momente pasionale. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Petra, iar Mădălin Ionescu mai are doi copii dintr-o căsătorie anterioară. 

Cu toatea astea, cei doi au recunoscut că și-ar mai fi dorit un copil, însă din cauza pandemiei nu au putut să facă acest lucru. 

„Da, ne mai dorim copii. Probabil că dacă nu ar fi fost pandemia, e posibil să fi avut deja încă unul. Doar că, cumva, m-a pus pe gânduri toată situația asta din ultimii doi ani și am avut așa o reținere. Nu știu, vedem de acum încolo. Dar așa, da, ne-am dori. Ne place să avem familia mare. E superb când ne adunăm cu toții, e sentimentul acela de împlinire maximă. Un copil este o bucurie, chiar daca este și o responsabilitate imensă. Dar bucuria pe care ți-o aduce un copil, mai ales într-un cuplu în care iubirea e puternică, ți-aduce pur și simplu împlinire maxima”, a declarat Cristina Șișcanu pentru ciao.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel