Mădălin Ionescu, internat la Matei Balș. Cum se simte prezentatorul TV, după infectarea cu Omnicron: „Am făcut perfuzii. Plămânii erau afectați în proporție de 15 la sută”

Data publicării:
Madalin Ionescu, foto Facebook
Descriere foto: Madalin Ionescu, foto Facebook

Mădălin Ionescu a dezvăluit prin ce a trecut în ultimele săptămâni. Prezentatorul TV a fost spitalizat și a urmat un tratament puternic. 

În urmă cu două săptămâni, Mădălin Ionescu s-a infectat cu noul coronavirus, varianta Omnicron. Prezentatorul TV spune că boala e debutat furtunos și că a avut nevoie de spitalizare pentru a face față. 


„N-am mai postat nimic de trei săptămâni pentru că m-am infectat cu celebrul Omicron. Nu am mai răcit de 25 de ani, așa că m-a șocat destul de tare după ce familia mea s-a infectat cu Covid. Am început să am și eu simptome. Boala a debutat furtunos în urmă cu 20 de zile.În prima noapte am făcut aproape 39 de grade temperatură. Am luat antibiotic, antiviral și antitermice și starea s-a ameliorat cu excepția unui hârșâit ușor care mi s-a părut o reacție alergică la un medicament”,  a transmis Mădălin Ionescu pe rețelele de socializare. 


Mădălin Ionescu a fost internat la Matei Balș

Inițial, prezentatorul TV a avut simptome ușoare și a crezut că nu e nimic grav, însă, în a 11-a zi de la infectare, acesta a fost internat de urgență.

„În a opta zi m-am trezit din nou cu temperatură, mi-au revenit simptomele sub o amenințare destul de gravă. Temperatura am controlat-o la 38, am făcut perfuzii, sunt vânat încă. Trei zile am avut din nou febră ca-n perioada Delta. În a 11-a zi am ajuns la spital la Matei Balș! Mi-au făcut investigații și așa am aflat că am pneumonie! Plămânii erau afectați în proporție de 15 la sută.

Am urmat un tratament nou, cu un antibiotic special. Am slăbit 5 kg și am mai luat un virus sau o bacterie de la Petra, care a dus la inflamarea gâtului. Nu sunt refăcut” ,  a continuat el. 

Vedeta spune că nu se aștepta ca organismul lui să fie atât de afectat, mai ales că le văzuse pe fiicele sale cât de ușor au trecut prin boală. Mai mult, acesta a clarificat anumite declarații pe care le-a făcut în trecut, legat de virus. 

„Nu am fost prea atent cu virusul pentru că fetele au avut forme ușoare. Petra a avut două ore temperatură, Cristina o zi a avut febră, cu puțina moleșeală. (...) Sunt vaccinat de cinci luni, dar s-au infectat și socrii mei, și ei tot vaccinați. E adevărat că am spus că această poveste are iz de servicii secrete, dar e cu totul altă poveste. Am spus că fiind un virus artificial e mai periculos ca unul natural, mai simplu de controlat. (...) Nici o clipă nu am spus că virusul nu există, eu am un copil grav afectat de un virus” ,   a mai spus Mădălin Ionescu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel