Mădălin Ionescu, despre cele mai grele momente din viața sa. Ce spune prezentatorul TV despre depresie: „Vreo 7 luni nu am dormit decât maxim o oră pe noapte”

Data publicării:
Sursa foto: Mădălin Ionescu, captură YouTube/ În oglindă
Descriere foto: Sursa foto: Mădălin Ionescu, captură YouTube/ În oglindă

Mădălin Ionescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața sa.

Mădălin Ionescu, în vârstă de 53 de ani, se numără printre cei mai apreciați oameni de televiziune.Prezentatorul TV se poate considera un bărbat împlinit. Pe lângă cariera de succes, Mădălin Ionescu se mândrește și cu familia frumoasă pe care o are. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că, în perioada studenției, Mădălin Ionescu a fost la un pas de moarte.

Mădălin Ionescu, despre cele mai grele momente din viața sa

Mădălin Ionescu a fost invitat în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe Kanal D2, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața sa. Prezentatorul TV  a povestit că petrecerile din studenție și nopțile nedormite l-au dus în pragul decesului.

„ Ca o imagine, încearcă să îți imaginezi Grozăveștiul, copacii erau plini de prezervative și de chiloți în `90. Asta era viața din `90. Ceva inimaginabil. La un moment dat, din cauza acestei vieți intense, am fost un amator de party-uri, am avut o cădere după o noapte de chef, în care am consumat vin negru și am ajuns la spitalul studențesc. Din momentul acela s-a declanșat în mine un mecanism interior în care a trebuit să îmi explic ce s-a întâmplat cu mine și am intrat așa într-un fel de căutare care a durat o perioadă. Vreo 7 luni nu am dormit decât maxim o oră pe noapte .”, a povestit Mădălin Ionescu.

Ce spune Mădălin Ionescu despre depresie

Mădălin Ionescu recunoaște că avea momente când a leșinat și s-a trezit pe patul de spital, acolo unde medicii i-au dat sedative, pentru a-l ajuta să se liniștească. Cât despre depresie, prezentatorul TV susține că nu și-a lăsat stările să se agraveze atât de rău.

„ M-am gândit la tot felul de chestii. Am ajuns să îmi controlez creierul în pragul leșinului, să înțeleg că leșinul este un scurt circuit, fără să am cunoștințe de medicină. Că e produs doar de niște emoții, de niște gânduri.

Pur și simplu am reușit să înțeleg lucruri la care în mod normal nu aveam acces. Mi-am articulat și mi-am așezat în creier tot ceea ce învățasem pentru că treia să înțeleg cum am ajuns eu în starea aia la spital și ce s-a întâmplat în noaptea aia de am fost în pragul unei căderi. Probabil că a fost un puseu de tensiune. Dintr-un puseu de tensiune am ajuns la spital. Nimeni nu mi-a explicat nimic, mi-a dat niște sedative din alea care te ajutau să te liniștești, 2-3 zile și mi-au dat drumul acasă. Nu am avut timpul necesar pentru a intra în depresie. Depresia e un lux. Să ai timp să ai depresie e un lux. Eu n-am avut timpul acesta niciodată. Atunci a trebuit să lupt în fiecare zi pentru că altfel muream. Trebuia să îmi explic ce mi se întâmplă, să mă calmez, să îmi dau confortul necesar, psihic vorbind, pentru a mai putea trece peste încă o noapte .”, a povestit soțul Cristinei Șișcanu.  

vezi și: Irinel Columbeanu, vizitat la azil de fosta iubită de acum 25 de ani. Cine este femeia care l-a surprins pe fostul milionar: „Amândoi ne-am bucurat. A fost emoționant”

Umilința pe care Teo Trandafir a primit-o din partea Danei Budeanu: „Se îmbracă pilaf” Cum i-a răspuns prezentatoarea

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel