Mădălin Ionescu a dat cărțile pe față. Cu cine s-ar fi căsătorit prezentatorul TV dacă nu o cunoştea pe Cristina Şişcanu: „E o fantezie mai veche”

Data publicării:

Mădălin Ionscu a dezvăluit cu cine s-ar fi căsătorit dacă nu o cunoștea pe Cristina Șișcanu.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Chiar dacă la început relația lor a fost pusă sub semnul întrebării, de-a lungul timpului au demonstrat că îi leagă sentimente puternice de iubire, iar căsnicia lor este presărată cu multe momente pasionale. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Petra, iar Mădălin Ionescu mai are doi copii dintr-o căsătorie anterioară. 

Cu cine s-ar fi căsătorit Mădălin Ionescu dacă nu o cunoştea pe Cristina Şişcanu

Deşi îşi iubeşte enorm soţia, prezentatorul TV a recunoscut că, de-a lungul timpului, a simpatizat şi alte femei. Recent, prezent în emisiunea lui Cătălin Măruţă, Mădălin Ionescu a acceptat să participe la provocarea sosurilor picante. Acesta a fost întrebat cine ar fi persoana cu care s-ar fi căsătorit, în cazul în care Cristina Șișcanu nu ar fi existat în viața lui. Fără să stea prea mult pe gânduri, Mădălin Ionescu a răspuns imediat. Fostul prezentator TV a recunoscut că a avut mereu o pasiune pentru Corina Chiriac. 

 „Dacă nu ai fi căsătorit, Cristina Șișcanu nu ar exista, și ai fi obligat să te însori mâine cu o vedetă din România, măritată sau nemăritată, care ar fi alegerea ta?”

„Corina Chiriac! Trebuie să dau detalii? E o fantezie mai veche. Nu am putut să spun Angela Merkel (n. red fostul Cancelar federal al Germaniei), mi-ai cerut să spun din România și atunci… În felul ăsta descoperă oamenii cât de ciudat sunt, dar mă rog, trecem peste faza asta”, a dezvăluit Mădălin Ionescu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cristina Șicanu, motivele pentru care se ceartă adesea cu soțul ei

Cristina Șișcanu a dezvăluit care sunt motivele pentru care se ceartă adesea cu soțul ei. Cu toate astea, cei doi reușesc de fiecare dată să treacă peste toate neînțelegerile din relația lor. 

„Nu știu dacă există certuri. Certuri mi se pare prea mult, da, nu vreau să pară cumva că vreau să dau un răspuns care să pară așa, frumos. Nu prea au existat certuri. Discuții, divergențe, diferențe de opinie pe lucruri așa, nu esențiale. Pentru că asupra lucrurilor esențiale avem viziuni comune. Că dacă nu aveam, nu puteam să rezistăm împreună! Că asta este important. Asta face parte din rețeta unei relații fericite. Din punctul meu de vedere, o relație de durată sau o relație pentru totdeauna trebuie să pornească dintr-o chimie puternică între cei doi.

Și pe lângă asta, trebuie neapărat ca cei doi să aibă viziuni comune asupra vieții. Și asta e foarte important. Ca discuții care mai apar, de exemplu, eu mă supăr pe Mădălin atunci când vine cu prostioare acasă. Adică tot felul de dulciuri, prăjiturele, ciocolățele… El cumpără să pună în sertar ca să fie. Și pe mine mă enervează lucrul ăsta. Pentru că eu, mai ales în perioada în care sunt la dietă, vă dați seama că nu îmi convine. Nu îmi convine, pentru că mie îmi plac dulciurile. Am această adicție pentru dulciuri. Și mă țin cât pot de mult departe de ele.

Citește și: Mădălin Ionescu tună și fulgeră la adresa femeilor care îi critică soția: ”De aia bărbații voștri fug de voi”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel