„Mă topesc de dor”. Elena Cârstea, departe de fiicele ei: Sanda și Adriana lucrează în armata americană

Data publicării:
Elena Carstea, foto Facebook
Descriere foto: Elena Carstea, foto Facebook

Elena Cârstea a împlinit 60 de ani și și-a petrecut ziua foarte tristă, cu gândul la fiicele ei. 

Elena Cârstea a împlinit 60 de ani pe 26 februarie. Artista, care locuiește în America de 15 ani, a petrecut ziua tristă, cu gândul la fiicele ei. Chiar dacă soțul ei a surprins-o cu o mulțime de flori, dorul de fiicele sale nu a lăsat-o să se bucure de cadouri. Cele două fiice, Sanda și Adriana, lucrează în armata americană.

 

 „Tot trăgea de mine soțul meu să mă scoată în oraș de ziua mea, tot mi-a umplut casa de flori, tot vrea să îmi facă el surprize, zic, lasă-mă, că nu mai vreau… Dar nu am scăpat! Ies foarte greu din casă în ultimul timp, nu vreau să văd pe nimeni și din cauza asta, cu timpul ăsta, nu ne-am prea văzut nimeni cu nimeni, cu atâtea probleme care te obligă să stai în casă. Problema asta cu fetele mele mă arde cel mai tare, că nu sunt acasă și mă topesc de dor. Cu fetele mă văd pe telefon, pe WhatsApp, nu mai pot de dorul lor, nu au reușit să ajungă acasă de Crăciun, de aceea mi-am luat și pisici, să îmi alin puțin dorul. Tot timpul ne vedem pe WhatsApp, noroc cu el că pot să îmi văd copiii”, a declarat Elena Cârstea pentru Click!.

Și-a luat două pisici, ca să îi aline dorul de fiicele sale

Elena Cârstea s-a stabilit în America în urmă cu 15 ani. Artista și-a luat și mama în Statele Unite. Cum fiicele sale au luat decizia de a urma o carieră militară, casa vedetei a devenit pustie, făcând loc astfel pentru doi noi membri: două pisici. 

Sanda, fiica cea mare a artistei, a urmat școala militară și lucrează la Garda Naţională Americană, iar  Adriana, mezina,  este militar în Armata Statelor Unite.


 „Ele nu pot veni des acasă. Sanda nici vorba! Sanda s-ar putea să vină în toamna, iar aia mică vine de tot acasă, în  septembrie, și apoi se duce la facultate. Sanda nu știu când vine, ei îi place foarte mult în armata și vrea să rămână acolo. Adrianei nu îi place. Orice e periculos, dar măcar are o bază, asta au vrut să facă, eu nu le-am forțat pe niciuna dintre ele, le-am zis, cu ce vă alegeți, cu aia rămâneți. S-au luat una după alta, nu ai ce să le faci, Adriana e foarte bine, e deșteaptă rău! Îi merge mintea bine de tot!  Sanda este foarte descurcăreață, dar Adriana e foarte deșteaptă! Sunt haioase rău, amândouă au calități diferite! Eu nu pot să stau singură, de-aia mi-am luat și pisici, unul din pui l-am vândut și acum o să dau și celălalt băiat. Pisicile astea sunt scumpe, m-au costat foarte mult. O am și pe mama mea aici cu mine, am grijă de ea!”, a mai povestit Elena Cârstea pentru sursa mai sus menționată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel