Adevărul neștiut de nimeni, din spatele plecării lui Mihai Bendeac de la iUmor. Dezvăluire șocantă din culisele emisiunii: "L-a bătut pe Bendeac pentru că..."

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Bendeac, sursa foto Instagram
Descriere foto: Mihai Bendeac, sursa foto Instagram

Mihai Bendeac pleca de la iUmor, în urmă cu aproape un an de zile, sub pretextul că a avut niște neînțelegeri cu producția și nu mai dorește colaborarea cu aceștia. Chiar dacă motivul era oarecum ambiguu, cu timpul s-a așternut liniștea, peste această dispariție misterioasă și bruscă, din show-ul în care era o figură emblematică. Acum, un an mai târziu însă, ies la iveală adevăruri dure și șocante, despre plecarea carismaticului actor de la Antena 1.

Invitat în podcastul lui Speak, omul de televiziune Mircea Zara a făcut niște dezvăluiri de-a dreptul șocante despre Mihai Bendeac și ce s-ar fi întâmplat cu prezentatorul, de fapt, în culisele emisiunii iUmor. Responsabili de plecarea din Antena 1 a lui Bendeac nu ar fi nicidecum producătorii, așa cum s-a vehiculat inițial, ci nimeni altul decât chiar colegul lui de emisiune, Cheloo, precizează Cancan.

Cheloo e singurul care are probleme legate de chestia asta

Cauza este legată de faptul că Cheloo are o problemă majoră, cu persoanele care au o altă orientare sexuală, astfel încât se pare că Bendeac ar fi intrat în vizorul rapperului, după spusele lui Mircea Zara, conform aceleiași surse.

 ”Cheloo e singurul care are probleme legate de chestia asta, nu cu mine în mod deosebit. La un moment dat am văzut că lui i se pare că îi ”patinează chiloții”  lui Mihai Bendeac și l-a luat la bătaie. De altfel, așa s-a terminat povestea între Bendeac, Antena 1 și iUmor, din cauza tembelismului lui Cheloo. L-a bătut pe Bendeac pentru că i s-a părut că este pe altă orientare.” a dezvăluit Zara, conform sursei citate.

„Mi se pare șocant să scoți un asemenea om pe un post de televiziune național”

Sexualitatea lui Bendeac a ridicat semne de întrebare și în trecut, dar acesta a preferat să păstreze totul într-o zonă gri, fără a face precizări clare. Zara a continuat însă, revoltat să își spună punctul de vedere despre cele întâmplate, pe platourile emisiunii:

"O fi bisexual, că așa a zis și Roxana Vancea, dar nu are nicio treabă. Ce treabă ai tu, Cheloo cu Bendeac, când tu ești coleg de platou, să-l iei la omor?!  Să nu uităm de dosarul penal al lui Cheloo pentru consum de droguri și ce a mai făcut el. Mi se pare șocant să scoți un asemenea om pe un post de televiziune național și să-l transformi într-un personaj care să fie demn de urmat”, a încheiat acesta.

„Sunt excepțional de bine”

În continuare, Mihai Bendeac a ales să păstreze discreția, în ceea ce privește plecarea sa de la emisiunea de umor, ieșind în urmă cu puțin timp, cu declarații în care vorbea doar despre planurile lui de viitor în teatru și cinematografie.

”Sunt excepțional de bine. Lumea mă poate vedea la teatru și prin toată țara, că merg peste tot. În prezent, pregătesc două filme și o carte. Filmele le fac eu, că și concept, scenariu. De-a lungul timpului, am făcut seriale, sketch-uri, dar filme, până acuma nu. De aceea sunt și foarte emoționant.

Primul dintre filme e gata că și scenariu, al doilea e la jumătate. Ar trebui să între în producție cam într-o lună. Probabil premierea primului film ar putea fi chiar de ziua mea, anul viitor. E un film de epocă, prima parodie românească. Subiectul e unul de actualitate, jocurile de noroc”, declara actorul acum un timp, pentru Cancan.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel