„M-a șocat chiar și pe mine”. Ana Morodan, al patrulea jurat iUmor: Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, surprinși de Contesa Digitală

Data publicării:
Mihai Bendeac, Delia, Ana Morodan, Cheloo
Descriere foto: Mihai Bendeac, Delia, Ana Morodan, Cheloo

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea și în această ediție un coleg nou de juriu. Contesa digitală Ana Morodan este jurata surpriză din cea mai nouă ediție iUmor difuzată duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Ana Morodan i-a surprins pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac în momentul în care a pășit pe covorul roșu al juratului surpriză. „Ești jurat cu drepturi depline!”, a fost mesajul transmis de Cheloo noii colege de juriu. „Numele meu este Ana Morodan și sunt pregătită pentru orice în viața asta, dar ce am văzut pe scena la iUmor m-a șocat chiar și pe mine. A fost o experiență de neuitat. Nu mi-am imaginat că o filmare iUmor te consumă atât de mult, dar cu siguranță a fost inedit!”, a declarat noua jurată. Telespectatorii pot urmări cea mai nouă ediție și experiența Anei Morodan în postura de jurat iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1.


Așteptarea a luat sfârșit. iUmor 12 va fi un sezon complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, mult așteptatul sezon 12 aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă. 

Pentru cel de-al 12-lea sezon, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite. 

 

Ana Morodan va avea propriul reality show: Viaţa mea REAlă. Camere non stop în jurul meu

Antena Stars lansează REAlă by Ana Morodan, la Antena Stars.

Sâmbătă, 26 februarie, de la ora 22:00, Antena Stars lanseazã cea mai nouã producţie a staţiei, REAlă by Ana Morodan, un reality show care îşi propune să urmărească o zi obişnuită din viaţa mai puţin obişnuită a Anei Morodan. Astfel, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 22:00, la Antena Stars, telespectatorii vor putea urmări peripeţiile Anei Morodan, atât în timpul liber, cât şi în mediul de business. 

“Când cei de la Antena Stars mi-au spus că vor să producă un reality show despre viaţa mea REAlă, am zis că sunt mai nebuni ca mine! Camere non stop în jurul meu? Filmate toate crizele, dramoletele, isteriile, planurile, strategiile, bârfele, întâlnirile, dormitoarele? Dar, cu cât e mai exagerată propunerea şi mai provocatoare ideea, cu atât mi-e imposibil să spun nu! Aşa că, iată-mă, de pe 26 februarie, cu primul reality de online celebrity la TV, cu toate cărţile pe masă (şi alea de tarot) şi paietele pe mine, un tur de forţă absolut real prin viata mea de contesă autoproclamată şi antreprenor workaholic. O să fie imposibil să mimez sau să regizez, o să spun tot, veti vedea business-ul de a fi Ana Morordan, oamenii, lumea mea şi mă aştept ca după primul sezon să ajung ori la bal, ori la spital.  Vă asigur că oriunde o fi, nu va fi deloc banal. În concluzie, încă nu aţi văzut nimic, dar veţi vedea tot de pe 26 februarie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 22:00, la Antena Stars. 

Celebritate, antreprenor şi “contesă digitală”, Ana Morodan este unul dintre primele personaje care şi-au construit marca personală în online, transformând-o apoi în locomotivă de imagine pentru business-urile ei. Fără prejudecăţi, şcolită pentru avocatură şi menită pentru modă şi spectacol, aceasta şi-a construit reputaţia de a avea un punct de vedere mereu diferit şi extravagant. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel