Laurette, val de critici după ce a fost bătută în camera de hotel: "Femeile care știu că am fost bătută se bucură de răul meu"

Data publicării:
Laurette, sursa instagram
Descriere foto: Laurette, sursa instagram

Laurette a mărturisit că primește jigniri și amenințări de la oamenii din online, în urma evenimentelor întâmplate. 

Laurette este în stare de șoc, după evenimentul neplăcut petrecut în camera de hotel. La scurt timp după ce a apărut în presă tot ce s-a întâmplat, Laurette a mărturisit că a început să primească jigniri și amenințări cu moartea.

Recent, mulatra nu a mai putut suporta și a izbucnit pe rețelele de socializare. Vedeta a transmis un mesaj dur celor care o critică. Mai mult decât atât, Laurette a menționat că cele mai multe mesaje răutăcioase vin din partea femeilor.

” Sunt oripilată câtă ură poți avea pentru un om! Știam că sunt urâtă de lume, însă, acum, m-am convins cât de cruzi sufletește pot fi oamenii, ce inimă poți să ai să dorești moartea unui om și cum se pot bucura de răul tău. Câtă răutate să ai pentru un om, să-l urăști atât de tare, să-l pui la zid și să-l jignești în ultimul hal de la “maimuță, canibal, cioară, etc .

Am greșit și recunosc, îi cer iertare lui Dumnezeu! Să arunce primul piatra care este fără de păcat. Mulți consideră că femeia care a greșit trebuie tratată urat, bătută agresată fizic. Nu îmi bat capul cu cei care m-au jignit, știu că acolo sus e cineva care mă iubește și mă ține pe brațele lui. Doar Dumnezeu mă poate judeca iar la judecată de apoi toți vom fi prezenți și vom da socoteală pentru faptele noastre.

Mă șochează femeile din online care jignesc fără milă, femei care știu că si eu sunt femeie și lăsând la o parte orice motiv si eu sunt femeie chiar dacă Dumnezeu m-a lăsat negresă. Așa a fost voința Lui, să vin pe pământ neagră. Femei care știu ca am fost bătută, agresată fizic, umilită și fără libertatea de a ieși din camera, care s-a luptat cu agresorul să scape cu viață, se bucură de răul meu.”, a scris Laurette pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laurette Atindehou Innocencia (@laurette_atindehou)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel