Luptătorul Benny Adegbuyo joacă propriul rol în serialul Secretele președintelui

Data publicării:
Benny Adegbuyo și Grig Chiroiu, foto Prima Tv
Descriere foto: Benny Adegbuyo și Grig Chiroiu, foto Prima Tv

Luptatorul Benny Adegbuyo se alătură distribuției serialului Secretele președintelui.

Pupăză (Grig Chiroiu) vrea să arate că este și el dur ca Putin, președintele care se antrenează cu campioni de judoka. Așa că, în episodul de vineri, 06 mai, difuzat de la 22.00, la Prima TV, Pupăză  îl aduce pe campionul K1, Benny Adegbuyi la Palat. Cei doi pornesc o serie intensivă de antrenamente cu final…așteptat.

 Extenuat, președintele Pupăză leșină din cauza efortului. Un ziarist venit să filmeze antrenamentul îl vede căzut și crede că a fost făcut KO de Benny. Și de aici acțiunea explodează.  Pupăză devine erou NATO, singurul președinte care se antrenează la sânge să țină piept amenințării lui Putin. Mai mult, se avansează deja numele lui Pupăză la șefia Alianței Nord Atlantice.

Geloși, Chiorete și Mârlanu îl pun pe Radu să le falsifice niște poze ca să pară și ei viteji ca Putin. Îi cer acestuia să le facă poze în care să pară că fac baie la copcă. Însă, după faptă și răsplată. Pentru că, atunci când Pupăză descoperă falsul, îi obligă să facă dușurile cu apă rece ca să își mențină forma fizică. 
Vineri, în seara râsului românesc la Prima TV, telespectatorii sunt inițiați în tainele K1 și învață tehnici de autoapărare direct de la luptătorul Benny Adegbuyi, căruia rolul din serialul Secretele președintelui i s-a potrivit mănușă.
 

Noul sezon al serialului „Secretele președintelui” a debutat pe 4 martie. 


Roxana Nemeş, Cristina Deleanu, Ana Morodan, Mihai Trăistariu, Benny Adegbuyi, Cornel Păsat sau Wilmark sunt doar câţiva dintre artiştii care vor face parte din distribuţia serialului.

 
Grig Chiroiu, actorul care îl interpretează pe preşedintele Pupăză:

“Să vină la Cotroceni toţi marii conducători ai lumii. Pentru că Pupăză G. Grigoraş chiar este un lider zonal de mare anvergură politică de la care au multe de învăţat. Şi mai aşteptăm cu interes un nou mandat de preşedinte. 

Începem cu Putin care ne invadează paşnic platourile de filmare. Şi cu Melanie Trump care vine să calmeze spiritele aprinse de Revelionul 2022”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel