Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Zodiile care vor fi afectate și primesc avertizări: „Aveți mare grijă” / video

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Daniela Simulescu astrolog DC News și redactor-șef Astrosens a făcut câteva previziuni cu privire la fenomenul astrologic ce are loc pe 24 aprilie 2024. 

Pe 24 aprilie are loc un nou eveniment astrologic important, întrucât avem Luna Plină în Scorpion, anunță astrologul Daniela Simulescu. Astfel, acest fenomen vine la pachet și cu o serie de transformări și de provocări pentru mai multe zodii, care primesc și o serie de avertizări.

„De obicei, la Luna Plină se văd roadele ultimei jumătăți de an de când a avut loc Luna Nouă din acel semn, adică în Scorpion. În jurul unei Luni Pline sunt mai multe evenimente și sunt condensate acolo și se întâmplă lucruri, chiar dacă nu ne dăm seama. Când avem de-a face cu această Lună Plină, scoate din nou destul de multe lucruri îngropate, tot ce e în interiorul nostru, e nevăzut, dar și ce doare. O Lună Plină în Scorpion ne va provoca, deci dacă vă știți cu Taur, Leu, Scorpion și Vărsător în astrogramă, așteptați-vă ca în jurul acestei date să o luați razna puțin.”, a dezvălui Daniela Simulescu astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.

Citește și: Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Recomandare pentru o zodie: E bine, dacă ai putere cu adevărat, să știi să îți impui punctul de vedere

La ce trebuie să ai grijă în perioada asta

Așadar, dacă te regăsești în una dintre zodiile menționate anterior, trebuie să ai grijă și la mai multe lucruri, avertizează astrologul. Este vorba despre bani, despre anumite negocieri pe care ele poți susține, cât și despre anumite lucruri ascunse.

„Vă invit să aveți mare grijă la negocieri, pentru că suntem într-o perioadă foarte importantă din punct de vedere financiar. Aveți grijă la tot ce înseamnă idee de partaj, de moștenire, aveți foarte mare grijă la secrete, la lucruri pe care le spuneți despre voi sa pe care le aflați. Când vorbim de o Lună Plină în Scorpion vorbim și de regenerare, de refacere după un doliu, care poate să fie concret sau emoțional, după o despărțire, concediere.

Este o intensitate a emoțiilor greu de gestionat, s-ar putea ca mulți să aibă la final de aprilie ciocniri cu propria persoană, își consumă multă energie, resurse.”, a continuat astrologul.

Citește și: Horoscop 22 - 28 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de succes pe toate planurile

Cu ce mesaj vine Luna Plină din Scorpion

„Luna în Scorpion vorbește despre moarte, care poate fi propriu-zisă sau metaforică. O Lună în Scorpion este o intensitate și o profunzime, e precum o energie nucleară. Este un moment în care trebuie să-ți dai seama că nu trebuie să lași suferința să te controleze, ci să o controlezi tu pe ea, trebuie să ne acceptăm durerile, suferințele și să le transformăm în ceva ce ne trebuie. Trebuie să te aduni. Sunt atât de multe probleme în jurul nostru, dar nu trebuie să ne mai lăsăm afectați și să ne dăm seama de lucrurile importante. S-ar putea ca mintea să ne oblige să vedem care este adevărata problemă.”, mai spune aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel