Luna plină din Balanță în careu cu Pluto de pe 16 aprilie 2022 aduce multă tensiune. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King

Astrologul și redactorul-șef, Daniela Simulescu, ne aduce în prim-plan previziunile pentru evenimentul astrologic al acestui final de săptămână. Avem o Lună Plină în Balanță pe 16 aprilie care se va petrece în careu cu Pluto, aducând o doză mare de tensiune. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj cardinal în astrogramă: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. 

Luna Plină este mai bogată în evenimente decât Luna Nouă, ea poate aduce oameni noi în viața noastră sau poate să ne facă să lăsăm oameni în urmă. Luna Plină din Balanță de pe 16 aprilie va avea un efect mai mare asupra celor cu marcaj de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn (în special celor din ultimele grade – 25-30).

Acest eveniment va fi resimțit, însă, cel mai puternic de către Raci. Vorbim mult despre emoții, despre tot ceea ce avem pe dinăuntru și ceea ce vom fi forțați să aducem la suprafață și asta pentru că Soarele și Luna fac un careu cu Pluto din Capricorn, iar lui Pluto asta îi place cel mai mult, să dezgroape sentimente, emoții, lucruri care ne dor.

Ce aduce Luna Plină din Balanță pentru fiecare zodie și ascendent:

Berbec / Ascendent în Berbec

Ești protagonist în cadrul acestui eveniment pentru că Soarele este în semnul tău, Luna este în semnul opus, iar Pluto face careu cu acești doi aștri. La tine este vorba de întreg spectrul relațiilor. Poți să negociezi dur cu un partener, cu un asociat, cu un șef aici pentru că Pluto face careu cu Luna plină și e momentul acela în care clocotești de furie. Cumva, cu această Lună Plină, cu toți nervii, vei reuși să negociezi, însă pentru asta trebuie să VREI să negociezi. Poate e momentul să zici „nu” unei relații, poate că cineva se întoarce în viața ta și îți dai seama că ai evoluat, nu mai este cazul să te întorci – ciorba nu merge reîncălzită.

Taur / Ascendent în Taur

E momentul în care tu trebuie să recunoști că nu ai cum să te ocupi de toate și trebuie să îi dai ceva de făcut unui coleg, altceva unei persoane din familie. Poate că este acel moment în care să îți spui: „nu am cum să mă ocup și de mine și de tine și de asta și de cealaltă”. Dacă nu faci așa o să îți afectezi sănătatea. Nu poți să le faci pe toate.

Citește continuarea pe astosens.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel