Luna Nouă. Ritual în 14 paşi pentru a transforma intenţiile tale în realitate!

Data publicării:
Luna Nouă. Unsplash.com/ autor Mark Tegethoff
Descriere foto: Luna Nouă. Unsplash.com/ autor Mark Tegethoff

Luna Nouă este un moment încărcat de energie numai bună de folosit pentru noi începuturi. Este momentul în care intenţiile noastre pot prinde viaţă şi ritualurile prind o putere aparte, în funcţie şi de semnul zodiacal în care se află Luna în momentul respectiv. Iată, mai jos, câteva sugestii pentru a crea un ritual de Lună Nouă plin de semnificaţie pentru tine. Transformă-l în momentul tău periodic de relaxare şi reflecţie asupra dorinţelor tale şi lasă-te cuprins de energia Lunii Noi.

1. Fă-ți un ritual de Lună Nouă special pentru tine

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l amintești atunci când creezi un ritual de Lună Nouă pentru tine este să te asiguri că se simte special și aliniat cu tine. Așadar, nu permite ca lista de idei de mai jos să te copleșească sau să te facă să crezi că ar trebui să fie doar într-un anume fel. Permite intuiției să te ghideze atunci când îţi proiectezi ritualul de Lună Nouă. Foloseşte doar ce îţi place. Explorează alte idei.

Este minunat să te aventurezi din zona ta de confort și să încerci lucruri noi. Dar dacă ceva se simte incomod sau forțat, poate să îţi distragă atenția de la ritualul tău și să-l oprească, indiferent cât este de puternic.

Este posibil să ai nevoie de câteva încercări înainte să îţi dai seama ce funcționează cu adevărat pentru tine. Acordă-ţi timp și răbdare. Experimentează cu una sau mai multe dintre sugestiile de mai jos și ai încredere în intuiția ta. S-ar putea ca ritualul tău să se schimbe de la lună la lună.

2. Alege o oră

Seara tinde să funcționeze cel mai bine pentru majoritatea oamenilor, deoarece munca se termină de obicei, iar copiii au mers la culcare. Acesta este, de asemenea, un moment ideal pentru un ritual de Lună Nouă, deoarece luna stăpânește noaptea. Dar dacă nu reuşeşti să faci ritualul în ziua respectivă, este în regulă. Încearcă să aloci timp pentru ritualul tău în termen de două până la trei zile de la Luna Nouă, în timp ce frecvența este încă puternică.

Fă tot posibilul să laşi deoparte cel puțin 30 de minute în care poţi fi singur fără distrageri. Opreşte telefonul, diminuează luminile și asigură-te că porți ceva confortabil.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel