Lună Nouă în Scorpion, 15 noiembrie. Mesaje PUTERNICE pentru ZODII. Astrolog: Puneți cruce!

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Simulescu, Astrolog DC News
Descriere foto: Daniela Simulescu, Astrolog DC News

Duminică, 15 noiembrie, vom avea un nou moment de Lună Nouă în Scorpion.

Luna Nouă în Scorpion are loc duminică, la ora 7.00 dimineața. „Puneți cruce unei suferințe! Ați suferit mult, să nu uităm că anul acesta multe relații s-au stricat, au fost multe dezamăgiri, iluzii, Marte a fost retrograd, multe blocaje. Nu e doar lumea în haos, ci și viața fiecăruia dintre noi. Ne întâlnim cu limitele noastre, iar ele dor”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.
Doare și neputința că nu am putut fi alături de cei dragi. Luna Nouă în Scorpion poate reprezenta un început. E cazul să trăim. Dacă suferim, să căutăm ajutor. Pot fi oameni care să ne înțeleagă sau chiar noi, în momentele de singurătate, să ne iubim, să ne apărăm. E cazul să murim - metaforic spus - și să renaștem! Construiește, fii mai puternic, mai bun! Din durere se nasc lucruri uimitoare”, a subliniat astrologul.

„Când e Lună Nouă în Scorpion, e bine să ne punem intenții, dar nu intenții superficiale, ci legate de vindecarea trupească și sufletească, transformarea interioară, ruperea legăturilor toxice. Scorpionul are o tendință de a suferi. Îl așteaptă un punct critic în care să se detașeze. De această Lună Nouă noi toți ne dăm seama că am suferit, depinde doar de noi să mergem mai departe”, a transmis Daniela Simulescu. 

 

 

Daniela Simulescu, emisiune specială despre Luna Nouă în Scorpion

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel