Horoscop. Luna Nouă în Rac, de pe 17 iulie. Recomandări pentru fiecare zodie și ascendent

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Mâine, urmează o Lună Nouă în semnul Racului. Află previziunile și recomandările pentru fiecare zodie/ascendent, de la astrologul Daniela Simulescu!

Pe 17 iulie avem Luna Nouă în Rac. Vorbim despre un eveniment special și vă explicăm imediat și de ce.

Având atât Soarele cât și Luna în Rac, atașamentele vor fi extrem de puternice, dar ne vom lovi și de un val foarte mare de creativitate, sensibilitate, nevoie de a proteja și de a fi protejați.

Mai ales din cauza faptului că Luna va fi în opoziție cu Pluto, reîntors în Capricorn. Am putea extinde energia familiei către punctul de înțelegere a faptului că toți suntem o mare familie, că putem avea cu toții viziunea unui nou pământ care are grijă de plante, animale, mâncare, dar și că avem grijă unii de alții.

Ne putem gândi la cum să îi ajutăm pe cei „bântuiți” de singurătate, tristețe, marcați de răni de abandon.

Nu uitați că Luna Nouă vorbește despre energia reînnoirii, despre intenții, despre planuri, despre ce anume dorim să facem în următoarea perioadă.

Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, Luna Nouă se petrece în Casa a 4-a. Tot ce ține de casă, de familie, de atașament, de așezare, toate încercările tale aici au niște secrete în spate. De exemplu, dacă ai de gând să te conectezi cu un verișor, există de fiecare dată un interes în spate. 

Când discutăm despre Casa a 4-a, aducem aminte de emoții și de echilibru emoțional. Așadar, este un moment să îți verifici statusul tău interior. Cum este "acasă" din punct de vedere interior. Poate că ai multă furie adunată în interiorul tău. Dacă îți dorești, caută niște supape emoționale.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel