Horoscop, vineri, 8 martie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și ASTROSENS
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și ASTROSENS

Horoscop zilnic, vineri, 8 martie 2024. 

Berbec

Marte, guvernatorul tău, va face careu cu Uranus. Totul este instabil, din păcate. Astăzi știe ceva, mâine știe altceva, astăzi știi că e ceva care nu e grav, mâine devine grav și așa mai departe. Recomandarea este să te adaptezi de la situație la situație, mai ales când e vorba de tot ce înseamnă comunitatea din jurul tău.

Taur

Stai departe de certurile cu șefii, asta dacă se poate și dacă lucrezi în weekend. Dacă simți nevoia să schimbi ceva în viața ta, atunci fă tot ceea ce este posibil să fii mai selectiv în ceea ce privește oamenii cu care îți petreci timpul liber.

Gemeni

Mercur schimbă semnul în weekend. E în apropierea lui Neptun și nu știi ce să faci și cum să faci, dar duminică va intra în Berbec, ceea ce înseamnă că vei avea mai multă claritate. Recomandarea este să te odihnești și să te relaxezi zilele acestea.

Rac

Luna Nouă pe voi vă influențează, dar este o Lună Nouă lângă Saturn, ceea ce înseamnă că s-ar putea să nu vă bucurați de o călătorie așa cum v-ați fi dorit, ceea ce înseamnă că deveniți mai conștienți de trecerea timpului și aveți unele limite. Vă aflați în unele momente în care vă descoperiți limitele în ceea ce privește educația. În loc să vă plângeți că pe voi nu vă ia nimeni în calcul, mai bine luați o carte sau mergeți la un curs.

Leu

Este o Lună Nouă în conjuncție cu Saturn și Soarele lângă această planetă. Recomandarea este să vă păstrați energia și să nu o consumați energia, să nu ieșiți cu oamenii nepotriviți, să nu vă uitați la filmele nepotrivite, să nu faceți cheltuielile care nu ar trebui făcute. Fiți foarte circumspecți zilele acestea.

Fecioară

Este o Lună Nouă în casa a VII-a. Mulți dintre voi, dacă vă doriți să folosiți evenimentul, trebuie să faceți planuri alături de partener sau să luați decizii importante legate de relația voastră. La finalul acestei săptămâni nu ar strica să vă faceți planuri pentru viitor.

Balanță

Mercur este în casa a VI-a. Trebuie să aveți grijă la discuțiile cu colegii. În acest weekend nu trebuie să fugiți de anumite subiecte mai complicate în relație, pentru că de săptămâna viitoare va fi mai complicat să le abordați. O să o faceți într-un mod agresiv. Mai lăsați de la voi. Este important ca într-un astfel de moment să mai lăsați de la voi și să faceți compromisuri.

Scorpion

Cuvintele le credeți ușor și vă lăsați păcăliți, doar că această Lună Nouă din casa a V-a vă poate folosi să vă dați seama unde trageți de oameni. Dacă le oferiți ceva oamenilor, iar ei nu vă oferă înapoi, atunci puneți-vă întrebarea de ce stați acolo și fiți sinceri cu voi. Când Luna și Soarele sunt lângă Saturn este nevoie de sinceritate.

Săgetător

Mercur se apropie să intre în casa a V-a. Dacă aveți zile libere în weekend și nu vă duceți la serviciu, atunci stați de vorbă cu copiii. Comunicați cu ei, nu trebuie să-i chestionați. Cei care nu aveți copii trebuie să vorbiți despre pasiunile voastre, despre ceea ce vă place sau căutați informații despre hobby-urile voastre.

Capricorn

Următoarea Lună Nouă se petrece în același semn unde avem conjuncția Mercur-Neptun. Pe voi vă avantajează aceste aspecte, pentru că vă dați seama că puteți să aveți și o parte mai blândă și mai liniștită. Aveți și partea pragmatică, dar și pe aceasta mai sensibilă. O să reușiți să le îmbinați astfel încât să-i ajutați pe oamenii din viețile voastre.

Vărsător

Luna Nouă se va petrece în casa a II-a, unde este conjuncția Mercur-Neptun. Când vorbim de casa a II-a, prima oară vorbim de conturi, de veniturile din muncă proprie. E nevoie de a pune stop anumitor cheltuieli. Trebuie să acceptați că unele cheltuieli vă aduc nefericire pe termen lung, chiar dacă pe moment vă aduc fericire.

Pești

Luna Nouă se petrece la voi în semn zilele acestea. S-ar putea să aveți nevoie de prospețime, dar trebuie să vă maturizați. Maturizarea atrage după sine o perioadă grea la început, dar după și foarte multă mulțumire și reușite.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel