Luna Nouă în Fecioară - 7 septembrie. Cum vor fi influențate ZODIILE

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Benjamin Voros
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Benjamin Voros

Marți, 7 septembrie, la ora 03:52 vom avea Luna Nouă în Fecioară. 

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, are un mesaj important pentru toate zodiile. Iată cum te va influența Luna Npuă din 7 septembrie.

„Ce vrea Luna Nouă din Fecioară de pe 7 septembrie de la tine?

Simplu! Să te accepti. Așa cum ești tu. Varianta ta simplă și obiectivă. Să îți dai valoare indiferent de cine ești. Mai scund, mai înalt, mai slab, mai gras. Să îți dai seama că altul mama ta nu mai face. Să fii dispus să nu te mai compari cu nimeni și cu nimic. Să îți vezi defectele fără a încerca să le maschezi. Să te gândești ce poți să faci de acum încolo. Care îți este valoarea.

Ce mai vrea?

Curățenie. Organizare. Disciplină. Reabilitare. Vindecare. În casă. În suflet. În minte. Dar pas cu pas și pe termen lung.

Altceva?

Muncă. Pentru și cu tine.

Astrograma momentului are ascendentul în Leu, iar Luna Nouă se află în casa a doua. Cum putem traduce? În primul rând, că mâncarea înseamnă mai mult decât niște alimente pe care le cumperi de la supermarket și le gătești. Relația ta cu mâncarea se proiectează și asupra vieții tale emoționale. Și dacă tu te hrănești doar să te hrănești, să nu ai așteptarea ca emoțiile să fie așa cum îți dorești. Noi, oamenii, mâncăm de dragul de a mânca. Luăm de-a gata alimentația, dar nu este chiar așa. Corpul funcționează într-un mod optim dacă îl hrănim după nevoile lui. De câte ori te-ai gândit în ultimele zile că ai mâncat ce trebuie? Că i-ai asigurat organismului tău nutrienții necesari?”, a transmis Daniela Simulescu. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel