Luna Nouă: Ce să faci şi ce să NU FACI în timpul acestei perioade

Data publicării:
Luna Nouă. Unsplash.com/ autor Mark Tegethoff
Descriere foto: Luna Nouă. Unsplash.com/ autor Mark Tegethoff

În fiecare lună, Universul ne dă un mic cadou - unul atât de mic încât poate fi ușor ratat, deoarece este în mare parte invizibil pe Pământ şi ne putem bucura de aceste daruri 'ascunse' timp de câteva ore. Acest cadou minunat este, desigur, Luna Nouă și se întâmplă la fiecare 28-30 de zile.

În termeni astrologici, Luna Nouă este una dintre fazele lunii - în mod specific, cea în care se aliniază Luna și Soarele. Luna Nouă marchează începutul unui nou ciclu lunar și adesea aduce cu sine o serie de noi începuturi. Acest lucru face ca Lunile Noi să se simtă ca un moment deosebit, ideal pentru auto-reflecție, corectarea cursului și stabilirea obiectivelor.

Destul de interesant, majoritatea oamenilor sunt aliniați inconștient cu această energie, tinzând să creeze noi obiceiuri, să înceapă proiecte noi și să inițieze schimbări de viață în același timp cu luna nouă. Asta e bine. Ce este și mai bine este că îmbrățișarea conștientă a energiei proaspete a lunii noi ne poate permite să propulsăm aceste tranziții și mai departe.

Iată o listă cu lucrurile care ne vor ajuta în timpul Lunii Noi, dar şi lucruri de evitat în această perioadă. Foloseşte acest articol ca un ghid pentru a putea beneficia de fiecare Lună Nouă în toată gloria sa energetică - o resursă de care poţi beneficia la fiecare 28-30 de zile de acum înainte.

Ritualuri de încercat în timpul lunii noi


Stabileşte o intenție demnă

În fiecare lună, Luna ne oferă un plus de energie de stabilire a intenției. Te poţi concentra pe una sau două intenții care te pasionează în mod deosebit.

Alocă ceva timp pentru a crea intenții clare, concise și cât mai specifice pe care le poţi face. Gândeşte-te aşa: „ Să obțin un nou loc de muncă care îmi aduce împlinire, cu un salariu mai mare decât am în prezent”. Sau: „Trec examenul la următoarea mea încercare”. Aceste intenții sunt clare și specifice. Nu numai că vor informa universul cu privire la aspirațiile tale, dar te vor ține, de asemenea, concentrat asupra a ceea ce cauți cu adevărat.

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel