Luna în Săgetător, pe 21 septembrie 2023. Ce schimbări apar pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Luna în Săgetător aduce o serie de surprize pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Astăzi este o aventură, Berbecule. Cu Luna în Săgetător, cu doar o zi înainte de Luna Pătrată, există un sentiment de urgență în aer pentru călătorii. Este timpul să te gândești la unde ai vrea să mergi în viitor. O croazieră? O călătorie cu avionul? Asigură-te că explorezi opțiunile alături de partenerul tău.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Înveți prin împărtășirea vieții tale cu alții, Taurule. Cu Luna în Săgetător, cu doar o zi înainte de Luna Pătrată, există dorința de a fi mai deschis și transparent, chiar dacă activitatea în sine este cu risc mare. Nu îți pasă să iei anumite riscuri, mai ales dacă simți că sunt justificate. Astăzi, nu există multe lucruri mai riscante decât să îți împărtășești gândurile și ideile cu ceilalți.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Este o zi dedicată iubirii și angajamentului, Gemenilor. Cu Luna în Săgetător, cu doar o zi înainte de Luna Pătrată, există dorința de a "sigila afacerea" și de a deveni un cuplu cu cineva drag. Este minunat să îți simți inima în viață după atâta timp. Acum ești gata să lași aceste sentimente să se vadă.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Astăzi este perfect pentru petrecerea timpului în natură, Racule. Cu Luna în Săgetător, cu doar o zi înainte de Luna Pătrată, nu există un moment mai potrivit decât să fii alături de un animal de companie iubit sau să adopți un animal mic, precum un câine sau o pisică. Ai putea descoperi că deținerea unui prieten pufos aduce în viața ta o fericire care te face să te simți extrem de fericit.

Leu (23 iulie - 22 august)
Ești pregătit pentru romantism, Leule. Cu Luna în Săgetător, cu doar o zi înainte de Luna Pătrată, simți o urgență în privința iubirii. Ești gata să te îndrăgostești și, poate, să te căsătorești în viitor. Dacă încă nu ți-ai găsit sufletul pereche, vei avea noroc să îl găsești, poate, în cadrul unui eveniment sau la o întâlnire în persoană.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Este timpul să te concentrezi asupra micilor lucruri care îți fac viața să se simtă confortabilă, Fecioară. Cu Luna în Săgetător, cu doar o zi înainte de Luna Pătrată, este momentul să îți organizezi casa și să începi să te simți mai în control asupra timpului tău. Scoate-ți puloverul confortabil și pantalonii de trening, prepară o ceașcă din cafeaua ta preferată de sărbători și concentrează-te asupra micilor detalii.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Ia conversațiile în serios astăzi, Balanță. Cu Luna în Săgetător, cu doar o zi înainte de Luna Pătrată, ești îndrăzneț și sincer. Simți că vrei să împărtășești din inimă și să nu îți ții gândurile pentru tine. Este minunat când poți ajunge într-un loc și să fii încrezător în tine însuți. Astăzi te poate ajuta să vezi cât de mult ai evoluat și cât de departe vei merge.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Fii chibzuit atunci când poți, Scorpionule, deoarece astăzi ar putea deveni o zi dedicată terapiei de cumpărături dacă nu ești atent. Cu Luna în Săgetător, cu doar o zi înainte de Luna Pătrată, ai putea cheltui mai mult pe lucruri pe care nu le-ai cercetat sau luat în considerare în mod adecvat. Menține un buget și folosește un partener de contabilitate care să te ajute să rămâi onest când faci cumpărături.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Astăzi, stabilește-ți un nou obiectiv și fă din îngrijirea de sine o prioritate. Cu Luna în semnul tău, cu doar o zi înainte de Luna Pătrată, este momentul să alegi ce îți dorești să vezi în viitorul tău din punct de vedere al sănătății și să nu clintești în privința obiectivului tău. Poți decide să reiei alergatul sau să dorești să completezi un triatlon. Oricare ar fi obiectivul tău, este important să te menții în formă. Astăzi te poate ajuta să îți stabilești un obiectiv care te face să te simți bine pe interior și pe exterior.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel