Luna februarie este totul despre RELAŢII şi DRAGOSTE pentru aceste DOUĂ zodii. BLOCAJE şi lecţii de învăţat

Data publicării:
Horoscop, sursa pexels
Descriere foto: Horoscop, sursa pexels

Luna februarie vine cu un aer romantic, în special cu conjuncţia Marte - Venus în Capricorn care începe, ce să vezi, chiar de pe 14 februarie, Ziua Îndrăgostiţilor. Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, a dezvăluit cele două zodii pentru care focusul lunii va fi pe relaţiile romantice, dar şi pe iubirea de sine. Află ce blocaje şi lecţii vor apărea în viaţa nativilor acestor semne:

Rac / cei cu ascendent în Rac

Pentru voi este o lună pur relaţională. V-am spus asta şi în ianuarie, doar că de data asta nu mai e Venus retrogradă. Marte este în casa a 7-a, acolo mai sunt Pluto şi Mercur(primele două săptămâni).

Cu alte cuvine, dacă aveţi ceva de rezolvat în relaţia în care sunteţi, perfect. În primele două săptămâni, daţi-i bice! Că altfel, nu se poate. Dar rugămintea astrelor este să nu mai aşteptaţi de la ceilalţi. Că da, casa a 7-a e plină şi ziceţi "Hai, vino tu! Caută-mă tu! Adu-ţi tu aminte! Fă tu primul pas!" Nu! Sunt multe planete în casa 7-a, opusă vouă şi fac opoziţie cu casa I, cu propria persoană. Mercur - cum gândiţi voi, Venus - cum iubiţi, Marte - cum acţionaţi şi Pluto - cum vă transformaţi.

La începutul lunii, cu Luna Nouă care pică la voi în casa a 8-a, gândiţi-vă câtă putere îi daţi partenerului, părinţilor, bunicilor, prietenilor. Cât de mult îi laşi să îţi decidă viaţa? Şi veţi spune "Ia, să îmi văd eu de viaţa mea de acum încolo! Hotărăsc eu unde mă duc, ce fac." 

Dar, atenţie! Asta nu înseamnă că vă duceţi după aceea la ceilalţi şi le ziceţi "Lasă, că m-am descurcat!". Planetele astea nu vă zic "Arată-ne ce poţi!", ci zic "Descurcă-te!". Dacă te vei descurca, pe urmă nu vei mai avea aceeaşi relaţie cu ceilalţi. Îi vei lăsa să se implice în viaţa ta până la o anumită limită şi nu te vei mai victimiza.

Mulţi s-ar putea să treceţi prin tot felul de evenimente. Nu ceva serios. Poate mergeţi la un eveniment cu partenerul, vă reîntâlniţi cu un fost partener. Nu uităm că, deşi nu mai este Venus retrogradă, acest tranzit mai avea efecte şi în luna februarie. Deci, luna este pur relaţională.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel